fbpx

Internationella testamentedagen

Internationella testamentesdagen äger rum den 13 september med syftet att öka kunskapen om möjligheten att inkludera en ideell organisation i sitt testamente. Ge en gåva för livet genom att skriva in Erikshjälpen i ert testamente.

Vi vill uppmärksamma och rikta ett stort tack till alla er som skrivit in Erikshjälpen i ert testamente. Er gåva kommer göra stor skillnad och ge barn och unga runt om i världen nya möjligheter att drömma om och tro på en framtid.

– För oss på Erikshjälpen är det ett stort förtroende att få föra någons sista vilja vidare. Det är med stor respekt, ödmjukhet och tacksamhet vi gör det, med vetskapen att det medverkar till en förändrad värld där barns drömmar får liv, säger Lars-Åke Winberg, biträdande administrativ chef och ansvarig för testamenten på Erikshjälpen.

Allt fler väljer att lämna en bättre värld efter sig genom att inkludera ideella organisationer i sina testamenten. Många tycker dock att det verkar svårt att skriva ett testamente, men det behöver det inte vara. Läs mer här.