Bli företagssupporter

Som Företagssupporter kan ditt företag bidra på det sätt som passar er bäst. Låt ditt företag hjälpa oss med det ni är riktigt bra på och brinner för. Tillsammans kan vi hjälpa fler.

Som Företagssupporter kan ni erbjuda oss varor och tjänster som hjälper oss att sänka våra kostnader, så att så stor del som möjligt av varje skänkt krona kan gå till barnen. På det sättet kan vi tillsammans skapa en större effekt och ge mer stöd till de som behöver det mest.

Så kan ni hjälpa

Kanske är ni en fastighetsägare som kan bistå med en lokal till någon av våra second hand-butiker? Ett tillverkningsföretag som vill engagera er i något av våra projektländer där er insats skapar förutsättningar för hjälp till självhjälp? Kanske en reklambyrå som vill ta er an en marknadsföringskampanj eller ett tryckeri som vill bestå med trycksaker? Eller kanske någonting helt annat?

Vi är öppna för alla typer av samarbeten där ni kan hjälpa oss med det som ni är riktigt bra på och brinner för. Vi hör gärna vad ni har för idéer om hur vårt samarbete kan se ut.

Som Företagssupporter får ni:

  • certifikat som intygar vårt samarbete, Erikshjälpens logga samt Erikshjälpen Företagssupporter-emblem för att synliggöra vårt samarbete på ert företags webbplats och i andra digitala kanaler.
  • exponering av er logga på Erikshjälpens webbsida om samarbetspartnerns under hela avtalstiden.
  • regelbunden återkoppling om Erikshjälpens arbete för barns rättigheter genom prenumeration på vår tidning med fyra nummer per år, samt vårt digitala nyhetsbrev sex gånger per år.

Våra företagssupporters

Card image cap

D-Dep product design

Card image cap

Klubbhuset

Card image cap

Stanno IF Sport

Publicerad: 05 januari 2024

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.