fbpx

2 oktober ger vi allt till Världens Barn

Världens Barn-kampanjen är i full gång och lördag den 2 oktober skänker Erikshjälpen Second Hand sin dagskassa till insamlingen.

Alla våra 60 butiker och secondhand.se är med till förmån för barn runt om i vår värld. Förra året kunde vi ge fantastiska 3,1 miljoner kr och vi hoppas att vi kan ge ännu mer i år. Dagen uppmärksammas på olika sätt i våra butiker.

Världens Barn är ett samarbete som visar att vi kan göra stor skillnad tillsammans! Fredagen den 1 oktober hålls tv-galan Tillsammans för Världens Barn i SVT och lördagen den 2 oktober uppmärksammas Världens Barn i Erikshjälpen Second Hands butiker runt om i Sverige och på secondhand.se.

Barnrättsorganisationen Erikshjälpen är samtidigt en av de organisationer som får del av de medel som samlas in under Världens Barn-kampanjen. Bland annat stöttar Världens Barn ett projekt i Kenya som ger barn med funktionsnedsättning rätt till utbildning – för alla barn, med eller utan funktionsnedsättning, ska få en bra utbildning som ger ljusare framtidsmöjligheter.

Var med på lördag den 2 oktober och handla second hand för Världens Barn!