Testamente

Du kan låta din sista vilja leva vidare. Genom att skriva ett testamente ser du till att det är du som bestämmer hur dina tillgångar en gång ska fördelas.

Erikshjälpen tar tacksamt emot testamenten. Du kan välja att testamentera delar av eller alla dina tillgångar till Erikshjälpen. Vi är en småländsk, sparsam organisation med låga omkostnader och vi är varsamma om vartenda öre! Vi betalar ingen vinst- eller gåvoskatt och därför kommer så stor del som möjligt av gåvan dit den verkligen behövs.

Kolla filmen nedan för att lyssna på en frågestund kring testamenten.

Du kan även testamentera lösöre till oss. Genom våra butiker kan vi erbjuda våra tjänster nära dig, som att ta hand om allt lösöre i ett dödsbo.

Läs mer i broschyren ”En gåva för livet”. Du kan ladda ner den som en pdf-fil eller få den skickad till dig på posten. Beställa här på hemsidan, via e-post, telefon, eller brev.

Läs mer om hur det funkar

Testamente – så fungerar det »
Erikshjälpen är också en av organisationerna i FRII:s kampanj ”Goda testamentet”

Vi hjälper dig

Vi erbjuder kostnadsfri juridisk hjälp vid upprättande av testamente eller gåvobrev. Genom våra butiker kan vi även erbjuda våra tjänster nära dig, som att hämta och ta hand om allt lösöre i ett dödsbo.

Du är mycket välkommen att kontakta Lars-Åke Winberg om du har frågor eller synpunkter.