fbpx

Klappar redo att älskas igen

Hos oss hittar du julklappar till nära och kära. Vi har allt från sällskapsspel och tjusig dekoration till värmande koftor och pocketböcker som bara väntar på att läsas i mellandagarna. Gör någon glad med en klapp som är redo att älskas igen!

Nu glimmar ljusstakar och julstjärnor i fönstren. Doften av hyacint sprider sig, pepparkakorna knastrar mellan tänderna och glöggen värmer i bröstet. Kanske är det nu du på allvar börjat fundera på hur du ska visa dina nära och kära omtanke i jul?

Oavsett om du letar efter vaser från 50-talet, en pulka till barnen eller de snyggaste jeansen hittar du årets julklappar hos oss.

Klappar som inbjuder till lek och gemenskap är kanske de allra bästa?

Fast att få krypa upp i favoritfåtöljen med nygammal bok är inte fel det heller.

Men det bästa av allt är ändå att du som handlar hos oss är med och skapar en bättre framtid, både för vår planet och för barn över hela världen. När du handlar hos oss inför jul är du med och stöttar Erikshjälpens arbete för att rädda barn och familjer från hunger. Du kan även välja att ge lite extra och runda upp i kassan.

Ps: Tycker du att det är svårt att hitta den rätta julklappen i år? Du vet väl om att du kan ge bort ett presentkort från oss? Så kan mottagaren själv ge sig ut på skattjakt i någon av våra fysiska butiker eller på secondhand.se.