fbpx

Event

Vill du anordna en konsert till förmån för Erikshjälpen eller boka någon av de artister som vi samarbetar med? Tillsammans kan vi skapa ett upplevelsefyllt event som ger mening på djupet – för besökarna men också för barn runt om i världen.

Erikshjälpen har lång erfarenhet av att arrangera och medverka vid olika slags event och konserter. Det är en viktig arena för oss där vi når befintliga och nya målgrupper med vårt viktiga budskap om barns rättigheter och hur vi tillsammans kan vara med och göra skillnad för att fler barn ska få sina rättigheter uppfyllda.

Erikshjälpen prioriterar och anordnar event under hela året. Hela tiden söker vi nya målgrupper och sammanhang att finnas med i.

När du väljer att samarbeta med oss ser vi tillsammans till att det blir en så bra och givande upplevelse som möjligt. Genom vårt kontaktnät och våra kanaler får eventet spridning och tillsammans kommer vi överens om vilket ändamål eventet ska stödja.

Artister vi samarbetar med:

All for the King, American Hymns, Andreas Wistrand Band, Andrew Peterson, AnnaMaria Bergqvist, Bengt Johansson, Clas Vårdstedt, Doug Seegers, Einar Ekberg Minneskonsert, Erik Tilling, FOLK, Evelina Gard, Hallasen, Joel Nunéz, Jonas Helgesson, Jon Peterson, Jonas Sandwall, INA IVY, Ingmar Johánsson, Lena Maria, Michael Jeff Johnsson, Mörlid & Sandwall, Noomi, On Track, Peter Johansson, Spring City, Sonja Aldén, Steph Macleod, Terese Fredenwall och Tina Röjås.

Annan artist?

Har du en egen tanke om eventet du vill anordna eller är du artist och vill samarbeta med oss? Kontakta eventansvarig Samuel Åhl.

Hitta event?

I vår eventkalender kan du enkelt hålla koll på aktuella event och konserter nära dig.

Därför samarbetar vi med Erikshjälpen