Pressbild på Clas Vårdstedt. Clas har blont hår, svarta glasögon och han är en vit t-short och svart kavaj.

Clas Vårdstedt – en konsert fylld av hopp & närvaro

I konserten ”I tryggt förvar” delar Clas hur det är att leva i en vibrerande gudsnärvaro och friheten i den sortens liv. Genom några av hans mest älskade sånger framför Clas närgångna och personliga berättelser.

Om sångförfattaren och musikern Clas Vårdstedt

Clas Vårdstedt har ett särskilt sätt att framföra hopp och tro genom sin musik. Han är en sångförfattare som på ett vackert sätt beskriver Guds närvaro i det enkla, vardagliga livet.

I tryggt förvar – en konsert fylld av hopp

Många människor vittnar om att de blivit berörda av Clas sångtexter och att hans musik nått dem i stunder där de desperat behövt en påminnelse om att Gud är närvarande.  

Konserten ”I tryggt förvar” är fylld av budskap om hopp, förtröstan och Guds trofasthet. Inte sällan övergår Clas konserter i gemensam sång och överlåtelse.

Samarbetet med Erikshjälpen

Clas har ett stort hjärta för utsatta barn och deras rättigheter att få vara just barn. Han vill, med sitt samarbete med oss på Erikshjälpen, att hans konserter ska kunna göra skillnad och ge fler barn möjligheten att våga drömma.

Information om konserten

Inträdet till konserten är gratis. Under kvällen kommer det finnas möjlighet att ge en frivillig gåva till vårt arbete för barns rättigheter.

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.