Erikshjälpen Second Hand öppnar på Asecs

Den 2 mars öppnar Erikshjälpen Second Hand dörrarna för pop up-butiken på Asecs i Jönköping. Butiken har fokus på kläder och accessoarer, med inslag av varor för hem och hushåll. Namnet på butiken är Secondhand.se by Erikshjälpen.

År 1990 öppnades Erikshjälpen Second Hands första butiker. Butiksverksamheten startades för att samla in pengar till de sociala och humanitära insatserna i Stiftelsen Erikshjälpen. I dag finns det 52 butiker runt om i Sverige som alla är med och bidrar till Erikshjälpens arbete. Nu tar Erikshjälpen Second Hand ytterligare ett steg och öppnar en pop up-butik.

Det är med öppen famn vi välkomnar Erikshjälpen och allt gott de står för och gör.
Johanna Donker, centrumchef på Asecs

Johanna Donker arbetar som centrumchef på Asecs i Jönköping och hon beskriver att deras besökare länge har efterfrågat second hand på köpcentret.

Vi har kontinuerlig kontakt med våra besökare och lyssnar på deras önskemål, och många har längtat efter second hand på Asecs. Det är med öppen famn vi välkomnar Erikshjälpen och allt gott de står för och gör.

Butiken på Asecs är den första i sitt slag och Erikshjälpen Second Hand hoppas kunna göra liknande satsningar även på andra orter.

Vi är så glada över den här möjligheten. Genom att etablera oss på ett välbesökt köpcentrum som Asecs, hoppas vi kunna inspirera ännu fler till att handla cirkulärt, säger Annette Alm Gustafsson verkställande chef för Erikshjälpen Second Hand.

Vi hoppas kunna inspirera ännu fler till att handla cirkulärt.
Annette Alm Gustafsson, verkställande chef för Erikshjälpen Second Hand

Butiksinformation

 

Secondhand.se by Erikshjälpen hittar du på köpcentret Asecs i Jönköping. Butiken ligger bredvid Åhléns, nära entré A, och har ett noga utvalt sortiment av kläder och accessoarer med inslag av varor för hem och hushåll.

 

Öppettider: Secondhand.se by Erikshjälpen

Publicerad: 27 februari 2024

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.