Erikshjälpen är med i Testamentesveckan 2023

Steget kan vara stort. Både att skriva testamente och att ta med en ideell organisation. Nu sänker vi den tröskeln rejält. Det 11 september startar Testamentesveckan och under veckan kan du kostnadsfritt skriva ett juridiskt korrekt testamente online – samt få det hemskickat utan extra kostnad.

Testamentesveckan anordnas en gång per år och bakom initiativet står nitton ideella organisationer. Under veckan uppmärksammar vi möjligheten att skänka en del av sin kvarlåtenskap till ett ändamål som man brinner lite extra för. Är det något som du har funderat på? I så fall ska du passa på nu!

Under hela vecka 37 kan du kostnadsfritt skriva ett juridiskt korrekt testamente på testamentesveckan.se – samt få testamentet utskrivet på arkivbeständigt papper och hemskickat till dig.

Även små gåvor gör stor skillnad

Med hjälp av vår samarbetspartner Lawly och deras digitala tjänst tar det mindre än en kvart att skriva testamentet. Det enda du behöver göra är att svara på cirka tjugo frågor och därefter har du ett juridiskt korrekt testamente, färdigt att skriva under och få bevittnat.

Väljer du att ge en testamentsgåva till Erikshjälpen är du med och bidrar till en bättre framtid för barn och unga runtom i världen. Gåvan i ditt testamente kan vara stor eller liten – oavsett storlek kan du känna dig trygg med att det du skänker kommer fram och gör stor skillnad i våra projekt.

 

Tre goda skäl till att testamentera till Erikshjälpen:

  • Din gåva bidrar till en bättre framtid för barn och unga.
  • Erikshjälpen kan på ett varsamt sätt ta hand om ditt lösöre.
  • Gåvan kommer fram – vi har 90-konto och är medlemmar i GIVA Sverige

 

Testamentesveckans seminarier ger svar på dina frågor

Har du allmänna frågor eller funderingar? Anmäl dig till något av Testamentesveckans seminarier i Stockholm, Göteborg eller Malmö, eller till webbinariet på internationella testamentesdagen den 13 september.

 

Författare: Johan Larsson

Publicerad: 01 september 2023

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.