Anette Alm Gustafsson ny verkställande chef för Erikshjälpen Second Hand

I augusti 2019 blev Anette Alm Gustafsson ny verkställande chef för Erikshjälpen Second Hand. Med sig tar hon en gedigen erfarenhet från detaljhandeln.

I slutet av maj lämnade Tomas Bjöersdorff tjänsten som verkställande chef för Erikshjälpen Second Hand, efter åtta år på posten. Nu står det klart att hans efterträdare blir Anette Alm Gustafsson.

Anette Alm Gustafsson har en lång karriär inom detaljhandeln, och då främst dagligvaruhandeln, bakom sig. Hon har genom åren arbetat inom Bergendahl Food, Coop,Ikea, Åhléns och Dagab och har flera års erfarenhet av olika ledande befattningar.

För mig är det viktigt att organisationen jag jobbar med har tydliga mål, värderingar och är förändringsbenägen. Därför vill jag till Erikshjälpen
Anette Alm Gustafsson
Vi vill fortsätta växa och utvecklas för våra kunder och medarbetare
Daniel Grahn

– Jag vill ha nya utmaningar och vill gärna hitta dem där jag får fortsätta att jobba med kunder och medarbetare i fokus. Men nu med ett tydligt mål att göra skillnad för andra människor. För mig är det viktigt att organisationen jag jobbar med har tydliga mål, värderingar och är förändringsbenägen. Därför vill jag till Erikshjälpen, säger Anette Alm Gustafsson.

Daniel Grahn, Erikshjälpens generalsekreterare och ordförande i föreningen Erikshjälpen Second Hand, är mycket nöjd med rekryteringen.

– Med Anette Alm Gustafsson är jag trygg över stabilitet och långsiktig kvalitet, men också spänd över kommande förändringar och djärva mål. Vi vill fortsätta växa och utvecklas för våra kunder och medarbetare. Men framför allt för de utmaningar vi ser i vår omvärld och vår vision om en förändrad värld där barns drömmar får liv, säger han.

Författare: Patricia Franzén

Publicerad: 19 augusti 2019

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.