Turnébanner för Sonja Aldén och vokalgruppen DAIS.

Sonja Aldén och DAIS

En konsert med underbara Sonja Aldén & fantastiska vokalgruppen DAIS!

Välkommen på en välgörenhetsturné med en blandning av Sonja Aldéns största hits, vackra sånger om tro, hopp och kärlek tillsammans med modern a cappella i olika stilar.

Vokalgruppen DAIS är en hyllad vokalgrupp som håller på att etablera sig på Sveriges musikscen. De har redan hunnit göra samarbeten med artister som Shirley Clamp, John Lundvik, Doug Seegers och även ett litet projekt tillsammans med Veronica Maggio och Miriam Bryant.

Sonja Aldén och DAIS nya tolkning av ”Du är allt” släpptes på Spotify tidigare under året och har redan nu spelats tusentals gånger!

Konserterna arrangeras av Northevent AB, Dais Acapella, Sonja Aldén, Erikshjälpen och Studieförbundet Sensus.

Jon Peterson, Frank Åhdal och Folk.

Frank Ådahl & Jon Peterson & FOLK

Det bästa från Edin/Ådahl & Franks fantastiska musikkatalog möter Jon Petersons helt nya och spännande moderna pop/rock tillsammans med fantastiska rockorkestern FOLK! Gamla låtar får nytt liv och nya låtar en ny kostym i denna spännande musikaliska sammanslagning.

Välkommen på ett spännande musikaliskt möte! Nytt från Jon, blandas med nutida klassiker från Edin/Ådahl i en härlig anrättning. Allt i ett musikaliskt möte där Frank och Jon delar scenen & låtarna ihop.

Texter på svenska, musik med sväng och energi är ingredienser – som kokas ihop & hålls samman av rockorkestern FOLK som är navet i denna spännande konsertkväll!

Denna konsert görs i samarbete med och till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen.

Biljettpris 195 kronor. Under 18 år gratis.

Joel Nunez står på scen med sin gitarr på turnén Elvis, Orbinson & I

Joel Nunez – Elvis, Orbison & I! 

En konsert med älskade hits från Elvis, Orbison och Joel Nunez egna repertoar!

Joel Nunez kommer bjuda på en hel del från Elvis fantastiska repertoar tillsammans med älskade klassiker från Roy Orbison. Joel varvar musiken med korta berättelser från sitt eget liv, både glädje, sorg och skratt. Det blir en mäktig konsert i 50-tals anda! En konsert där musikalisk glädje, ös, engagemang och en fantastisk låtskatt står i centrum. Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Joel vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer! 

Det här är Joel Nunez

Joel Nunez är en kubansk/amerikansk sångare som blev upptäckt på ett kryssningsfartyg av ett svenskt artistbolag, flyttade till Sverige och blev av tidningen Megafonen utnämnd till Norrlands mest bokade underhållare 2014-2019 (hela 850 spelningar i Sverige under den tiden)!

Efter ett par år i hemlandet så flyttade Joel och familjen tillbaka till Sverige 2021 och han har sedan dess turnerat flitigt, både som soloartist, men har också gjort turnéer och konserter med Doug Seegers, Chris Kläfford, Shirley Clamp och Sonja Aldén. Han vann också tidigare under året tillsammans med Cecilia Kallin, länsfinalen för Norrbotten av musiktävlingen P4 nästa med låten ”Wait for me”. Hoppas just du vill komma och njuta av det goda 50 och 60-talet har att bjuda på.

*Konserterna mellan 30/11-10/12 kommer utöver 50- och 60-talstemat även bjuda på en varm och glädjefull stund för att få dig i rätt julstämning.

Konserten arrangeras av Northevent AB i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen och Studieförbundet Sensus. 

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.