""

Konsert med vokalgruppen DAIS

”ABBA, Ted Gärdestad & vi” är en konsertupplevelse fylld av hits från ABBA och Ted Gärdestad som framförs av vokalgruppen DAIS. Musikalisk glädje, värme och fantastiska låtar står i centrum.

Vokalgruppen DAIS

Gruppen bildades år 2021 och har sedan dess haft stora framgångar. De har bland annat släppt musik med Sonja Aldén, turnerat med Shirley Clamp och countrysångaren Doug Seegers, sjungit med John Lundvik och samarbetat med Veronica Maggio och Miriam Bryant.

Samarbetet med Erikshjälpen

Konserten arrangeras av Northevent AB och Studieförbundet Sensus i samarbetet med oss på Erikshjälpen. För gruppen DAIS är det viktigt att dessa konserter får betydelse för utsatta barn och familjer.

Köp biljetter

Biljettförsäljning sker via North Event. Priset är 395 kr + serviceavgift. Ledsagare går in gratis.

Konserten har onumrerade platser. Insläpp sker ca 45 minuter innan konsertstart.

Pressbild på Clas Vårdstedt. Clas har blont hår, svarta glasögon och han är en vit t-short och svart kavaj.

Clas Vårdstedt – en konsert fylld av hopp & närvaro

I konserten ”I tryggt förvar” delar Clas hur det är att leva i en vibrerande gudsnärvaro och friheten i den sortens liv. Genom några av hans mest älskade sånger framför Clas närgångna och personliga berättelser.

Om sångförfattaren och musikern Clas Vårdstedt

Clas Vårdstedt har ett särskilt sätt att framföra hopp och tro genom sin musik. Han är en sångförfattare som på ett vackert sätt beskriver Guds närvaro i det enkla, vardagliga livet.

I tryggt förvar – en konsert fylld av hopp

Många människor vittnar om att de blivit berörda av Clas sångtexter och att hans musik nått dem i stunder där de desperat behövt en påminnelse om att Gud är närvarande.  

Konserten ”I tryggt förvar” är fylld av budskap om hopp, förtröstan och Guds trofasthet. Inte sällan övergår Clas konserter i gemensam sång och överlåtelse.

Samarbetet med Erikshjälpen

Clas har ett stort hjärta för utsatta barn och deras rättigheter att få vara just barn. Han vill, med sitt samarbete med oss på Erikshjälpen, att hans konserter ska kunna göra skillnad och ge fler barn möjligheten att våga drömma.

Information om konserten

Inträdet till konserten är gratis. Under kvällen kommer det finnas möjlighet att ge en frivillig gåva till vårt arbete för barns rättigheter.

Porträtt av artisten Steph Macleod som spelar på sin gitarr

En unik konsert med Steph Macleod

Konserten med Steph Macleod är fylld av närvaro, värme och rytmiskt gitarrspel. Genom sin musik framför Steph berättelser om sitt tidigare liv i hemlöshet och missbruk.

Det här är Steph Macleod

Steph Macleod är en singer-songwriter från Skottland. Från att ha levt ett liv i hemlöshet och missbruk, på gatorna i Edinburgh, lever han nu ett liv fritt från alkohol och droger. Stephs tidigare sätt att leva var nära att kosta honom livet. Ett oväntat möte med Gud på ett rehabiliteringscenter, blev vändpunkten som förändrade allt.

I dag reser Steph runt i Europa och USA med sin gitarr och sjunger ärliga sånger om sin resa från djup desperation och hopplöshet till ett liv fyllt av framtidstro och hopp.

Hans musik

Steph Macleods musik är en mix av rock, folk och blues där hans rytmiska gitarrspel, ackompanjerar hans uttrycksfulla röst. Konserten med Steph Macleod kommer att bjuda på känsla och närvaro där personliga texter blandas med hans egna livsberättelser. Temat för konserten är psykisk ohälsa och det kommer handla om hur livet är en pågående resa med höjder och dalar och hur tron på Gud ger trygghet och hopp.

Konsertens arrangörer

Erikshjälpen anordnar konserten i samarbete med  lokala församlingar, North Event, Bilda och Gullbrannafestivalen.

Köp biljetter

Biljettförsäljningen sker vi North Event. Biljettpris är 150 kr + serviceavgift.

Joel Nunez står på scen med sin gitarr på turnén Elvis, Orbinson & I

Joel Nunez – Elvis, Orbison & I! 

En konsert med älskade hits från Elvis, Orbison och Joel Nunez egna repertoar!

Joel Nunez kommer bjuda på en hel del från Elvis fantastiska repertoar tillsammans med älskade klassiker från Roy Orbison och andra 50- och 60-tals hits. Joel varvar musiken med korta berättelser från sitt eget liv, både glädje, sorg och skratt. Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Joel vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer! 

Det här är Joel Nunez

Joel Nunez är en kubansk/amerikansk sångare som blev upptäckt på ett kryssningsfartyg av ett svenskt artistbolag, flyttade till Sverige och blev av tidningen Megafonen utnämnd till Norrlands mest bokade underhållare 2014-2019 (hela 850 spelningar i Sverige under den tiden)!

Efter ett par år i hemlandet så flyttade Joel och familjen tillbaka till Sverige 2021 och han har sedan dess turnerat flitigt, både som soloartist, men har också gjort turnéer och konserter med Doug Seegers, Chris Kläfford, Shirley Clamp och Sonja Aldén. Joel vann också under 2023, tillsammans med Cecilia Kallin, länsfinalen för Norrbotten av musiktävlingen P4 nästa med låten ”Wait for me”.

Konserten arrangeras av Northevent AB i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen och Studieförbundet Sensus. 

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.