Jon Peterson, Frank Åhdal och Folk.

Frank Ådahl & Jon Peterson & FOLK

Det bästa från Edin/Ådahl & Franks fantastiska musikkatalog möter Jon Petersons helt nya och spännande moderna pop/rock tillsammans med fantastiska rockorkestern FOLK! Gamla låtar får nytt liv och nya låtar en ny kostym i denna spännande musikaliska sammanslagning.

Välkommen på ett spännande musikaliskt möte! Nytt från Jon, blandas med nutida klassiker från Edin/Ådahl i en härlig anrättning. Allt i ett musikaliskt möte där Frank och Jon delar scenen & låtarna ihop.

Texter på svenska, musik med sväng och energi är ingredienser – som kokas ihop & hålls samman av rockorkestern FOLK som är navet i denna spännande konsertkväll!

Denna konsert görs i samarbete med och till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen.

Biljettpris 195 kronor. Under 18 år gratis.

Jonas Helgesson

Jonas Helgesson – Livet från den ljusa sidan

Välkommen på föreläsning med Jonas Helgesson – killen som inte ger upp. Trots att han föddes med en svår CP-skada lever han idag ett liv få trodde var möjligt.

Jonas har lärt sig tala, gå utan sin rullstol, ta körkort och nu bor han med sin familj i ett hus utan några hjälpmedel alls – ja om man bortser från diskmaskinen…

”Det blir inte alltid som man har tänkt – bland blir det bättre” är Jonas motto och det har han bevisat gång på gång.

Jonas föddes inte bara med en CP-skada utan också med en stor dos envishet som gör att han bara måste gå för sina mål, vad än omgivningen säger.

Men allt är inte en dans på rosor. Jonas har hela sitt liv inte bara kämpat mot sina egna spasmer utan mot fördomar från människor som inte helt förstår vad en CP-skada innebär. Därför är Jonas ute på skolor, företag, kommuner och andra platser och försöker ge förståelse vad det innebär att leva hans liv.

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.