Sångare från konserten "Gå mot Betlehem".

Julkonsert ”Gå mot Betlehem”

En julkonsert med David Roos tillsammans med vänner och familj.

Varmt välkommen på julkonserten ”Gå mot Betlehem”.

För tolfte gången samlar pianisten David Roos än en gång ihop sina vänner och familj för att sjunga om julens budskap. Även i år blir det en innerlig julkonsert med många välkända och stämningsfulla sånger som blandas i både kör- och gemensam sång.

Tanken och visionen bakom dessa konserter är att alla behöver stanna upp en stund mitt i vardagen och påminnas om julens viktiga budskap, inte minst i dessa kalla och mörka tider. Att påminnas om hoppet, om glädjen, värmen och generositeten.

Även i år är dessa konserter i samarbete med och till förmån för Erikshjälpen och deras viktiga arbete. Under konserten kommer det ges en möjlighet att ge en frivillig gåva som genom Erikshjälpen arbete kommer kunna ge utsatta barn och deras familjer hopp.

Sångare från en julkonsert.

Julkonsert i Värne Allianskyrka

Under julkonserten i Värne Allianskyrka kan du förvänta dig att bli berörd av ljuvliga julsånger.

Varmt välkommen till Julkonsert i Värne där du får lyssna till stämningsfulla sånger och få ditt hjärta vidrört av julens fantastiska budskap om en frälsare som blev född för att sedan också ge sitt liv på ett kors för dig och mig.

Under konserterna kommer en insamling att göras då vi genom dessa julkonserter vill vara med och stödja Erikshjälpens arbete tillsammans med Kenosis i Rumänien. Genom socialt företagande jobbar Kenosis tillsammans med romer och ser hur de blir en stolthet i det rumänska samhället, i stället för ett undangömt folk.

Kenosis utgör ett sammanhang i ett socioekonomiskt utsatt område, där romer och rumäner arbetar och skapar tillsammans i en snickerifabrik. I fabriken arbetar cirka 15 personer och arbetet ger dem möjlighet att försörja sig och sina familjer. Genom skolverksamhet, dit 60 romska barn kommer varje dag efter skolan, arbetar Kenosis för att barn ska få extra stöd i sin utbildning.

Dessa konserter genomförs i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen och Bilda med stöd av ett antal företag. Efter varje konsert erbjuds servering.

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.