Doug Seegers, Kaxholmen

Vi är väldigt glada över att få presentera en konsert med Doug Seegers och hans band. Det kommer bli en fantastisk kväll!

Countrymusikern Doug Seegers blev känd för den svenska publiken genom sin medverkan i tv-programmet Jills veranda. När han uppmärksammades i programmet levde han som hemlös gatumusiker i Nashville. Det finns något som är särskilt anmärkningsvärt i Dougs karriär, förutom den uppenbara solskenshistorien – att gå från en hemlös gatumusikant, till att bli stjärna på andra sidan jorden, närmare 738 mil hemifrån, över en natt. Nämligen Dougs förmåga att leta sig in i hem och hjärta, och stanna där.

Doug är numera ambassadör för Erikshjälpen och kommer att under hösten och vintern ge flera konserter till förmån för Erikshjälpens arbete för barns rättigheter.

– Jag har en nära relation till det eftersom jag som barn fick uppleva hur det är att leva i fattigdom. Nu har jag möjligheten att vara en del av Erikshjälpen, som är en fantastisk organisation, säger Doug Seegers.

Vid konserterna blir det bland annat musik från Dougs senaste skiva där han tolkar Hank Williams. Musiken varvas med att Doug på ett innerligt och öppet sätt delar med sig av sin livsberättelse och sina erfarenheter.

Välkommen till Pingstkyrkan i Kaxholmen! Biljetter köps via Tickster.