Digitala konserter

Under våren och sommaren har flera av Erikshjälpens ambassadörer valt att genomföra digitala konserter där de insamlade medlen går till vårt arbete för de barn och familjer som drabbats hårdast på grund av COVID-19.

Nedan kan du ta del av några av de digitala konserter som våra ambassadörer har spelat in. Du kan samtidigt vara med och stötta Erikshjälpens arbete genom att ge en gåva till vårt arbete. Tack!

 

Roland Utbult

Terese Fredenwall

Clas Vårdstedt

Spring City

Andreas Wistrand Band

Aktuellt

Clas Vårdstedt

Event

På grund av rådande situation med COVID-19 så hamnar ju olyckligtvis all event verksamhet på is och planerade event för våren 2020 får nu bokas om och skjutas fram. Vi presenterar här löpande de nya event vi bokar för hösten 2020 och de vi bokar om. Vi hoppas vi får mötas och lyssna till live musik snart igen!

Vill du boka en artist eller kanske anordna en egen konsert till förmån för Erikshjälpen?

När du väljer att samarbeta med oss på Erikshjälpen inför ditt nästa event så kan vi tillsammans se till att det blir en så bra och givande upplevelse som möjligt. Genom Erikshjälpens kontaktnät och kanaler kan ert event synas och kanske kan en insamling av något slag ge ett extra djup och mening till eventet? Var inte blyg med att göra slag i saken och höra av dig med dina tankar och idéer.

Här är några av våra ambassadörer:
All for the King
Andrew Peterson
AnnaMaria Bergqvist
Clas Vårdstedt
Doug Seegers
Einar Ekberg Minneskonsert
Erik Tilling
Evelina Gard
Hallasen
High&Low
Jonas Helgesson
Lena Maria
Michael Jeff Johnsson
Mörlid & Sandwall
Noomi
Peter Hallström
Roland Utbult
Spring City
Terese Fredenwall

Erikshjälpen prioriterar och anordnar konserter och event under hela året. Hela tiden söker vi nya målgrupper och sammanhang att koppla nya relationer till. Vi tror på nytänkande och upplevelsefyllda event. Hör av dig idag!