Jerker Sandell tillträder som verkställande chef

Den 12 augusti 2024 tillträdde Jerker Sandell som ny verkställande chef för Erikshjälpen Second Hand. Ett av Jerkers uppdrag blir att introducera cirkulär konsumtion till nya kundgrupper.

Intresset för second hand ökar

Som chef för Erikshjälpen Second Hand kommer Jerker att ansvara över 51 butiker runt om i landet. Erikshjälpen Second Hand är dessutom en verksamhet som vill och behöver växa, tack vare det ökande engagemanget för hållbar konsumtion.

– Intresset för second hand har ökat enormt mycket bara de senaste fem åren. Vi har breddat vår kundgrupp och många yngre har hittat till våra butiker. Nu ska vi arbeta för att ännu fler upptäcker hur Erikshjälpen inte bara gör gott för plånboken och klimatet, utan också bidrar till insatser för barn runt om i världen.

Nu ska vi arbeta för att ännu fler upptäcker hur Erikshjälpen inte bara gör gott för plånboken och klimatet, utan också bidrar till insatser för barn runt om i världen.
Jerker Sandell, verkställande chef Erikshjälpen Second Hand
Jerker Sandell, verkställande chef Erikshjälpen Second Hand
Erikshjälpen Second Hands verlkställande chef Jerker Sandell står i en av våra butiker, framför en hylla fylld med krukor och vaser.
Jerker Sandell, verkställande chef Erikshjälpen Second Hand

Fokus under hösten

I höst är Jerkers prioritet att lära känna sin nya organisation. Han betonar vikten av att få med sig alla medarbetare i arbetet att nå ut till nya marknader.

– Jag vill lära känna de människor som på olika sätt har en uppgift i våra butiker och hubbar och ta del av deras berättelse och kunskap. Jag ser också fram emot att möta våra kunder och höra deras tankar om Erikshjälpen Second Hand.

Jag ser fram emot att möta våra kunder och höra deras tankar om Erikshjälpen Second Hand.
Jerker Sandell, verkställande chef Erikshjälpen Second Hand

Publicerad: 14 augusti 2024

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.