""

Konsert med vokalgruppen DAIS

”ABBA, Ted Gärdestad & vi” är en konsertupplevelse fylld av hits från ABBA och Ted Gärdestad som framförs av vokalgruppen DAIS. Musikalisk glädje, värme och fantastiska låtar står i centrum.

Vokalgruppen DAIS

Gruppen bildades år 2021 och har sedan dess haft stora framgångar. De har bland annat släppt musik med Sonja Aldén, turnerat med Shirley Clamp och countrysångaren Doug Seegers, sjungit med John Lundvik och samarbetat med Veronica Maggio och Miriam Bryant.

Samarbetet med Erikshjälpen

Konserten arrangeras av Northevent AB och Studieförbundet Sensus i samarbetet med oss på Erikshjälpen. För gruppen DAIS är det viktigt att dessa konserter får betydelse för utsatta barn och familjer.

Köp biljetter

Biljettförsäljning sker via North Event. Priset är 395 kr + serviceavgift. Ledsagare går in gratis.

Konserten har onumrerade platser. Insläpp sker ca 45 minuter innan konsertstart.

Porträtt av artisten Steph Macleod som spelar på sin gitarr

En unik konsert med Steph Macleod

Konserten med Steph Macleod är fylld av närvaro, värme och rytmiskt gitarrspel. Genom sin musik framför Steph berättelser om sitt tidigare liv i hemlöshet och missbruk.

Det här är Steph Macleod

Steph Macleod är en singer-songwriter från Skottland. Från att ha levt ett liv i hemlöshet och missbruk, på gatorna i Edinburgh, lever han nu ett liv fritt från alkohol och droger. Stephs tidigare sätt att leva var nära att kosta honom livet. Ett oväntat möte med Gud på ett rehabiliteringscenter, blev vändpunkten som förändrade allt.

I dag reser Steph runt i Europa och USA med sin gitarr och sjunger ärliga sånger om sin resa från djup desperation och hopplöshet till ett liv fyllt av framtidstro och hopp.

Hans musik

Steph Macleods musik är en mix av rock, folk och blues där hans rytmiska gitarrspel, ackompanjerar hans uttrycksfulla röst. Konserten med Steph Macleod kommer att bjuda på känsla och närvaro där personliga texter blandas med hans egna livsberättelser. Temat för konserten är psykisk ohälsa och det kommer handla om hur livet är en pågående resa med höjder och dalar och hur tron på Gud ger trygghet och hopp.

Konsertens arrangörer

Erikshjälpen anordnar konserten i samarbete med  lokala församlingar, North Event, Bilda och Gullbrannafestivalen.

Köp biljetter

Biljettförsäljningen sker vi North Event. Biljettpris är 150 kr + serviceavgift.

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.