Pressbild på Clas Vårdstedt. Clas har blont hår, svarta glasögon och han är en vit t-short och svart kavaj.

Konsert med Clas Vårdstedt

Clas Vårdstedt är en uppskattad svensk låtskrivare, artist och författare. Med sin musik och sina personliga texter når han fram till människor genom att förmedla tröst och hopp. Clas sånger beskriver hur Guds närvaro finns i det enkla och vardagliga livet.

Musik som berör och ger hopp

Clas Vårdstedts sånger har berört många människor i svåra livssituationer. De har blivit en påminnelse om himlens närvaro när den behövs som mest. Hans avskalade konserter, där han sjunger och spelar piano, ger nytt liv till hans låtskatt.

En personlig resa genom musiken

Under sina konserter delar Clas personliga berättelser som knyter an till hans mest älskade sånger. Han beskriver hur det är att leva i en vibrerande gudsnärvaro, mitt i vardagen, och uppmanar till förtröstan och överlåtelse genom både ord och ton. Konserterna avslutas ofta med gemensam sång, vilket skapar en stark känsla av gemenskap.

Samarbete med oss på Erikshjälpen

Med sin musik vill Clas göra skillnad för utsatta barn och deras rätt att få vara just barn. Genom sitt engagemang bidrar han till vårt arbete för barns rättigheter, i Sverige och världen.

Information om konserten

Inträdet till konserten är gratis.

Föreställningar
28
Sep

Köpingsvik

Klintagården

19:00

Fri entré
28
Sep

Köpingsvik

Klintagården

19:00

Fri entré

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.