Joel Nunez står på scen och spelar el-gitarr. Han är urklippt och bakgrunden är enfärgad, röd.

Konsert med Joel Nunez – Elvis, Orbison & I

Konserten ”Elvis, Orbison & I” med Joel Nunez är tillbaka!

Under denna konsert bjuder Joel på en hel del låtar från Elvis tillsammans med älskade klassiker från Roy Orbison och andra 50- och 60-tals hits. Joel varvar musiken med korta berättelser från sitt eget liv som innefattar både glädje, sorg och hopp. Det är en konsert där musikalisk glädje, ös och en fantastisk låtskatt står i centrum.

Vem är Joel Nunez?

Joel Nunez är en cubansk/amerikansk sångare som blev upptäckt på kryssningsfartyg av ett svenskt artistbolag. Efter upptäckten flyttade han till Sverige för att satsa på musiken. Efter en tid i Sverige valde Joel att åka tillbaka till sitt hemland, USA.

Efter ett par år i hemlandet så flyttade Joel och familjen tillbaka till Sverige år 2021. Sedan dess har Joel turnerat flitigt, både som soloartist, men har också med andra artister som exempelvis Doug Seegers, Chris Kläfford, Shirley Clamp och Sonja Aldén.

Nyligen vann Joel Nunez, tillsammans med Cecilia Kallin, länsfinalen av musiktävlingen P4 nästa Västerbotten med låten ”Wait for me”.

Konserten ”Elvis, Orbinson & I”

På den här konserten kommer Joel tillsammans med sina begåvande musiker bjuda på de allra största hitsen från 50-talet, varvat med eget material. Det kommer bli en hel del låtar från Elvis och älskade klassiker från Roy Orbison. Han varvar musiken med korta berättelser från sitt eget liv.

Elvis, Orbison & I har nu sålt närmare 20,000 biljetter i Sverige och responsen har varit helt fantastisk!

Information om biljetter

Biljetter till konserterna köps via Nortic. Priset per biljett är från 365 kronor + 30 kronor i serviceavgift.

Den som sitter i rullstol köper en rullstolsplats, ledsagaren behöver ingen biljett utan går in gratis.

Samarbetet med Erikshjälpen

Konserten arrangeras av Northevent AB och studieförbundet Sensus i samarbete med och till förmån för oss på Erikshjälpen. För Joel Nunez är samarbetet viktigt då han vill att dessa konserter ska betyda något för utsatta barn och familjer.

Betala med Swish genom att skanna QR-koden

QR kod Erikshjälpen
Gör så här:
  1. Öppna Swish-appen.
  2. Tryck på “Skanna” och rikta kameran över QR-koden.
  3. Bekräfta och signera betalningen med mobilt BankID.