fbpx

Beställ Erikshjälpens Barnlåda i samarbete med Bamse

Barns känslor inför ett vårdbesök kan vara många – och skrämmande. Låt Erikshjälpens Barnlåda, med Bamse och hans vänner, underlätta mötet så att barnen kan känna sig trygga under, och gå glada ifrån, sitt besök.

Med Erikshjälpens Barnlåda erbjuder vi ett positivt komplement i de viktiga mötena mellan vårdpersonal och barn, i syfte att skapa trygghet för barn i situationer som kan upplevas nervösa, obehagliga och till och med ångestfyllda.

Lådan innehåller målarkort och klistermärken och kan beställas till självkostnadspris av sjukhus, vårdcentraler, barnavårdscentraler, skolhälsovård, tandläkarmottagningar. Produkterna lämpar sig även väl att användas för att avdramatisera besök hos exempelvis barn- och ungdomshälsovården och barn- och ungdomspsykiatrin eller för att lindra nervositeten i ett väntrum.

Sortiment

Erikshjälpens Barnlåda är framtagen i samarbete med världens starkaste och snällaste björn – Bamse! Produkterna levereras utan plast och med minimalt emballage. Samtidigt som vi tänker på miljön, kan vi också erbjuda lådan till ett lågt pris.

Erikshjälpens Barnlåda innehåller:

  • 100 målarkort i tjockare vykortskvalitet med fyra olika motiv med Bamse och hans vänner
  • 540 pappersstickers/klistermärken med tolv olika motiv med Bamse och hans vänner

Pris: 840 kronor inklusive moms. Fri frakt.

Leveranstid: Cirka två veckor.

Barnlådan lämpar sig för barn över två år.

Viktigt att tänka på vid beställning

För säker och snabb hantering önskar vi att ni använder vårt beställningsformulär. Kontrollera telefonnummer och e-postadress noga så att vi snabbt kan kontakta er vid eventuella frågor. Vänligen fyll i både leveransadress samt fakturauppgifter. Ofullständiga uppgifter försenar leveransen. Kom ihåg att alla landsting kräver ett kostnadsställe för att behandla vår faktura. Vissa landsting/regioner kräver även att beställning görs via Clockworks eller annat liknande orderhanteringssystem, vilket gör att ni i så fall måste göra beställningen därifrån och alltså inte kan använda vårt formulär.

Tröstisar:

Tröstisar från tidigare sortiment finns fortsatt att beställa. En förpackning innehåller 100 ex i olika färger och kostar 120 kronor inklusive moms.