fbpx

Beställ Erikshjälpens Barnlåda i samarbete med Bamse

Barns känslor inför ett vårdbesök kan vara många – och skrämmande. Låt Erikshjälpens Barnlåda, med Bamse och hans vänner, underlätta mötet så att barnen kan känna sig trygga under, och gå glada ifrån, sitt besök.

Med Erikshjälpens Barnlåda erbjuder vi ett positivt komplement i de viktiga mötena mellan vårdpersonal och barn, i syfte att skapa trygghet för barn i situationer som kan upplevas nervösa, obehagliga och till och med ångestfyllda.

Lådan innehåller målarkort och klistermärken och kan beställas till självkostnadspris av sjukhus, vårdcentraler, barnavårdscentraler, skolhälsovård, tandläkarmottagningar. Produkterna lämpar sig även väl att användas för att avdramatisera besök hos exempelvis barn- och ungdomshälsovården och barn- och ungdomspsykiatrin eller för att lindra nervositeten i ett väntrum.

Sortiment

Erikshjälpens Barnlåda är framtagen i samarbete med världens starkaste och snällaste björn – Bamse! Produkterna levereras utan plast och med minimalt emballage. Samtidigt som vi tänker på miljön, kan vi också erbjuda lådan till ett lågt pris.

Erikshjälpens Barnlåda innehåller:

  • 100 målarkort i tjockare vykortskvalitet med fyra olika motiv med Bamse och hans vänner
  • 540 pappersstickers/klistermärken med tolv olika motiv med Bamse och hans vänner

Pris: 840 kronor inklusive moms. Fri frakt.

Leveranstid: Cirka två veckor.

Barnlådan lämpar sig för barn över två år.

 

Tröstisar [slutsålda]:

Tröstisar från vårt tidigare sortiment är slutsålda och kommer inte tas in i sortimentet igen.

Beställ via beställningsformuläret

För säker och snabb hantering önskar vi att ni använder vårt beställningsformulär. Kontrollera telefonnummer och e-postadress noga så att vi snabbt kan kontakta er vid eventuella frågor. Kom ihåg att alla regioner kräver ett kostnadsställe för att behandla vår faktura.

Beställ via orderhanteringssystem

Om din region kräver att beställning görs via Clockworks eller annat liknande orderhanteringssystem går det också bra. Kom ihåg att alla regioner kräver ett kostnadsställe för att behandla vår faktura. Notera priser exklusive moms för beställning via orderhanteringssystem:

Erikshjälpens Barnlåda: 672 kr exklusive moms