Inga kommande event

Doug Seegers Country Christmas

Nu är det dags igen! Doug Seegers är tillbaka för ännu en julturne, denna gång med namn Country Christmas!

Som tidigare år blir 2019 års turné en blandning av Dougs egna och starkt personliga sånger, några klassiska julsånger och lite country-gospel. Med sin urtalang och sitt naturliga och ödmjuka sätt har Doug Seegers som få ”svenska” artister kunnat bygga en nära och varm relation med sina många fans.
Lika viktig som musiken är och har varit för Doug, är det att förmedla ett budskap. Ett budskap om upprättelse, tro, hopp och kärlek. Medmänsklighet. Julens egentliga budskap helt enkelt.

Detta är något som tar sig uttryck rent praktiskt i och med samarbetet med barnrättsorganisationen Erikshjälpen, där Doug är stolt ambassadör. Den här gången handlar det mer specifikt om att uppmärksamma de projekt som Erikshjälpen har i Rumänien riktar in sig på att på plats hjälpa romska barn och deras familjer.

Förutom Rumänien så kommer delar av biljettintäkterna även gå till ”A Little Pantry That Could” i Nashville. Pantry betyder skafferi och det är vad dess ledare och Dougs nära vän och välgörare Stacy byggt upp för de allra fattigaste och mest utsatta i Nashville. Det var där mot en husvägg, tillsammans med Stacy, som Doug satt med sin gitarr när Jills Verandas TV-team kom på besök en varm höstdag 2013.