fbpx

Var med och stoppa handeln av barn

Tolvåriga Chariya fick höra att hon skulle gifta sig med en ung, stilig man. Istället hamnade hon i en slavliknande tillvaro hos en äldre sjukling i Kina. Så småningom lyckades Chariya fly. Hon fick hjälp att ta sig hem till Kambodja – och att polisanmäla kvinnan som sålt henne.

Coronakrisen har lett till akut fattigdom hos många familjer, vilket ökar risken för att barn utsätts för trafficking och sexuell exploatering. Tillsammans med lokala partners jobbar Erikshjälpen för att skydda och rehabilitera barn samt för att öka rättssäkerheten så att förövare åtalas och döms.

Ditt företag kan vara med och hjälpa barn som Chariya!

Det här räcker er julgåva till

Prisexemplen visar vilken skillnad er gåva kan göra! Oavsett gåvobelopp får ni ett fint gåvobevis som tack. Ger ni mer än 10 000 kronor får ni också ett sociala medier-kit, ett digitalt emblem för webb och e-postsignatur och ett tack i Erikshjälpens tidning som trycks i 40 000 exemplar. Ge julgåvan via webben eller kontakta oss så hjälper vi er.

Image

Julklappstips!

Ge bort ett hållbart presentkort till alla anställda
Med ett presentkort på Erikshjälpen Second Hand får dina medarbetare själva välja sin perfekta julklapp. Återbruk är både roligt och bra för klimatet. Du köper presentkortet på secondhand.se och det gäller i alla fysiska Erikshjälpen-butiker i Sverige.