fbpx

Det finns önskelistor inget barn ska behöva skriva

Att få äta sig mätt, att inte giftas bort, att pappa ska komma hem igen och att kriget ska ta slut. Det finns många olika önskningar inför jul och det finns önskelistor inget barn ska behöva skriva.

I tider av kris och krig arbetar Erikshjälpen för att skapa möjligheter för att barn ska kunna drömma om framtiden igen – men vi kan inte göra det ensamma. Ge årets julgåva till Erikshjälpen och var med och rädda liv – för att julen ska vara fylld av lekfulla och trygga önskningar!

Det här räcker er julgåva till

30 000 kronor – Matpaket till 60 familjer

Varje matpaket innehåller basvaror som ris, baljväxter, salt och olja – som räcker till att mätta en familj i en månads tid.

20 000 kronor – Hygienpaket till 50 familjer

Varje hygienpaket innehåller nödvändiga hygienartiklar så som tvål, tvättmedel, diskmedel och tandkräm – som täcker en familjs behov i två månaders tid.

Ge er gåva här

Julgåva företag 2022

  • Ni betalar ingenting nu - vi skickar en faktura.
Image

Julklappstips!

Ge bort ett hållbart presentkort till alla anställda
Med ett presentkort på Erikshjälpen Second Hand får dina medarbetare själva välja sin perfekta julklapp. Återbruk är både roligt och bra för klimatet. Du köper presentkortet på secondhand.se och det gäller i alla fysiska Erikshjälpen-butiker i Sverige.