fbpx

Företagssupporter

– för er som vill ge annat

Erikshjälpen är en organisation med låga omkostnader och för oss är det en självklarhet att förvalta våra givares gåvor på ett trovärdigt och ansvarsfullt sätt. Vi vill att så stor del som möjligt av varje skänkt krona ska gå till barnen.

Som Företagssupporter kan ni erbjuda oss varor och tjänster som hjälper oss att ytterligare hålla våra kostnader nere. Kanske är ni en fastighetsägare som kan bistå med en lokal till någon av våra second hand-butiker? Ett tillverkningsföretag som vill engagera er i något av våra projektländer där er insats skapar förutsättningar för hjälp till självhjälp? Kanske en reklambyrå som vill ta er an en marknadsföringskampanj eller ett tryckeri som vill bestå med trycksaker? Eller kanske någonting helt annat?

Vi ser ett värde i att försöka hitta samarbeten som är unika, där vi tar fasta på vad ni som företag är duktiga på och brinner för. Tillsammans kan vi göra skillnad!

Denna form av samarbete värderas i varje enskilt fall, beroende på karaktär och omfattning.

Som Företagssupporter erbjuder vi:

  • certifikat som intygar vårt samarbete, Erikshjälpens logga samt Erikshjälpen Företagssupporter-emblem för att synliggöra vårt samarbete på ert företags webbplats och i andra digitala kanaler.
  • exponering av er logga på Erikshjälpens webbsida om samarbetspartnerns under hela avtalstiden.
  • regelbunden återkoppling om Erikshjälpens arbete för barns rättigheter genom prenumeration på vår tidning med fyra nummer per år, samt vårt digitala nyhetsbrev sex gånger per år.

Vill du bli Företagssupporter?

Vill du bli Företagssupporter eller diskutera hur ett samarbete med oss skulle kunna se ut? Kontakta Företag & Event.

Vi är Företagssupporters