fbpx

Företagspartner

– för er som vill ge mer

En förutsättning för Erikshjälpens arbete runt om i världen är långsiktiga partnerskap med företag som delar vårt engagemang för barns rättigheter och delar vår dröm om en rättvis och mer hållbar värld.

Genom ett partnerskap med Erikshjälpen kan ni engagera era medarbetare och stärka ert företags varumärke gentemot kunder och leverantörer. Partnerskapet skräddarsys så att varje samarbete känns relevant och nära ert företags engagemang och värderingar.

Som Företagspartner ger ni från 100 000 kronor per år. Samarbetet, som kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet, sträcker sig över minst tre år och gynnar alla parter – er, oss men framför allt: barnen!

Som Företagspartner erbjuder vi

  • certifikat som intygar vårt samarbete, Erikshjälpens logga samt Erikshjälpen Företagspartner-emblem för att synliggöra vårt samarbete på ert företags webbplats och i andra digitala kanaler.
  • exponering av er logga i sidfoten på Erikshjälpens webbplats under hela avtalstiden, vilket ger er maximal exponering då den syns på alla sidor kopplade till Erikshjälpens webbplats. Loggan syns också ytterligare på vår webbsida om våra samarbetspartners.
  • en kvarts annonssida, alternativt redaktionell text, vid ett tillfälle i Erikshjälpens tidning (cirka 40 000 ex) per avtalsår, ert företags logga i Erikshjälpens digitala nyhetsbrev (cirka 10 000 ex) vid ett tillfälle samt ett tackomnämnande, med logga, i Erikshjälpens årsredovisning under varje avtalsår.
  • regelbunden återkoppling om Erikshjälpens arbete för barns rättigheter genom prenumeration på vår tidning med fyra nummer per år, samt vårt digitala nyhetsbrev sex gånger per år.
  • årlig rapportering från det arbete/projekt som ni valt att stödja och vilka framsteg som gjorts för barnen. En gång per år bjuder vi också in representanter från ert företag, alternativt att vi kommer och besöker er, till ett seminarium där vi berättar mer om vårt spännande arbete och just ert företags projekt.
  • möjlighet för en eller flera medarbetare att besöka det aktuella projektet på plats. Ni som företag står för era medarbetares faktiska kostnader så som till exempel resa, uppehälle och boende och vi på Erikshjälpen står för allt det praktiska arbetet för att genomföra resan.

Vill du bli Företagspartner?

Vill du bli Företagspartner eller diskutera hur ett samarbete med oss skulle kunna se ut? Kontakta Samuel Åhl.

Därför är vi Företagspartners

Vi är Företagspartners