fbpx

Vad gör en volontär?

Det finns många olika uppgifter i våra second hand-butiker. Är det något av nedanstående som intresserar dig? Alla insatser, små som stora är välkomna!

Är du en genuin bokmal?

I våra secondhandbutiker behöver vi hjälp med allt från grovsortering till prissättning och exponering av våra böcker. Tillsammans med våra andra medarbetare gör du ett jobb som skapar en bättre värld! Har du ett genuint bokintresse och en vilja att sälja kommer du långt!

Har du en välklädd sida?

Vi behöver hjälp med allt från sortering till prissättning och exponering av våra kläder. Tillsammans med våra andra medarbetare hjälper du till att skapa en spännande och kreativ butiksmiljö samtidigt som du bidrar till en bättre värld! Om du älskar kläder och mode och har känsla för färg och form eller om du bara tycker om att organisera och sortera är du den vi vill ha.

Gillar du saker med sladd?

Har du ett stort intresse för elektronik och/ eller ett sinne för ordning och reda? Vi behöver hjälp med allt från sortering till prissättning, rengöring och exponering av vår elektronik.

Gillar du att hugga i bland lådor och möbler?

Det lämnas in fantastiskt mycket saker till oss. Därför behöver vi hjälp med att sortera och organisera bland vårt varuinflöde, samt hjälp på vår möbelavdelning, med att montera, möblera och hålla ordning. Om du har ett sinne för ordning och reda och ett glatt humör är du perfekt för oss!

Älskar du ett trevligt bemötande?

Vi vill alltid ge våra kunder en extra förnämlig service. Som kassabiträde hjälper du till med att ta betalt, slå in varor och rådgöra med köparen. Med ett stort intresse av att ge god service och att sälja är det här du hör hemma.
Vi vill att du har möjlighet att hjälpa till minst en dag i månaden.

Är du en nytänkande dekoratör?

Vi söker någon som vill arbeta med att skylta våra skyltpodier och/eller stajla vår Retro-avdelning. Om du har fingertoppskänsla för trender och är duktig på färg och form har du stor nytta av det hos oss!

Gillar du rullande service?

Till vår transport behöver vi hjälp av dig som vill ge en ypperlig service till våra kunder och gåvogivare. Att hjälpa till med hämtningar och lämningar av varor och möbler är din melodi! På många sätt är du vårt ansikte utåt därför värdesätter vi att transporten ger en god och hög service på alla plan. En förmåga att kunna logistera och navigera tillsammans med en stark rygg som orkar många lyft gör att du är mer än rätt för uppdraget!

Som volontär bestämmer du själv när och hur mycket du ska arbeta, vi i butiken kommer tillsammans överens om dina arbetstider!