fbpx

Skapa hållbara sommarminnen med familjen

Med sommaren kommer avkopplande dagar vid stranden, varma promenader, middagar i solen och regniga eftermiddagar i soffan. Vi har just nu laddat våra butiker med hållbara prylar och kläder som lämpar sig för sommarens alla äventyr.

Sommar och hemester ger oss möjlighet att njuta lite extra av vår vackra natur, och kanske påminns man om hur viktigt det är att hand om naturen så att även kommande generationer får chansen att njuta av den. I stället för att köpa nytt kan du enkelt fynda personliga prylar och kläder second hand som gör skillnad för klimat och miljö.

Hållbart och personligt

Njut av den efterlängtade årstiden till fullo och packa väskan för en dag i parken, på stranden eller en tur ut på landet. Hos oss kan du fynda smarta och hållbara prylar som lämpar sig för uteliv så som badlakan, filtar, väskor, termosmuggar och serviser.

För en heldag ute på äventyr kan det vara bra att ha något att roa sig med. Boule, racketar, frisbee och kubb är omtyckta utomhusspel som är lätta att ta med sig och som du även kan fynda second hand.

Sommaren är kort så se till att ta till vara på varje soltimme och avsluta dagen med en middag i kvällssolen. Vi har prylarna som gör att din dukning kan få en personlig touch – välkommen att fynda i våra butiker och på secondhand.se