fbpx

Hitta guldkornen på sommarens second hand-runda

I våra butiker finns det gott om plats för en härlig second-hand runda. Kom förberedd för att hitta de bästa fynden – vi har tipsen för hur du gör second hand-rundan till sommarens höjdpunkt.

Vad passar bättre än att göra second hand-rundan till en ordentlig utflykt i sommar? Kanske har du siktet inställt på något speciellt eller så vill du låta prylarna hitta dig. För att få ut mesta möjliga av din second hand-shopping har vi sammanställt våra bästa tips. Och du, kom ihåg att ett fynd inte alltid betyder ett lågt pris, det kan även vara lyckan i att hitta precis det du letar efter.

Våra bästa tips:

1. Var ute i god tid
Kanske är du inte är ensam om det du letar efter. Kommer du tidigt till butiken har du större chans att lägga vantarna på just den där servisen, klänningen eller mattan du är ute efter.

2. Ha med måttband
Oavsett om det är möbler, kläder eller tavlor du är på jakt efter är det bra att ha med ett måttband. Skriv gärna ner måtten du behöver förhålla dig till redan innan du kommer till butiken så blir det enklare att bestämma sig och få med rätt saker hem.

3. Ha gott om tid
Stressa inte, då är det lätt att missa guldkornen. Ta din tid att kolla i hyllorna och fundera. Självklart kan du också fråga vår fantastiska butikspersonal om hjälp.

4. Glöm inte ta paus
I många av våra butiker kan du köpa fika på plats, men det kan även vara trevligt att ha med matsäck och stanna på vägen. Kolla upp om det finns några fina platser på vägen och ta med en filt att sitta på. Att inte handla hungrig gäller även för second hand.

5. Ha med egen kasse
Ta med en kasse hemifrån så behöver du inte köpa på plats. Snällt mot miljön och smidigt för dig.

6. Besök oss flera gånger
Det fina, och lite svåra, med second hand är att utbudet varierar. Bli inte besviken om du inte hittade allt du var ute efter på en gång. Du kan alltid besöka oss igen och hoppas att det där guldkornet dykt upp.

7. Blev det inte som du hade tänkt dig?
Lämna tillbaka det så att någon annan kan få glädje av det i stället.

Välkommen att besöka oss i någon av våra butiker i sommar!