fbpx

Ge bort en hållbar jul

Hos oss hittar du julklappar till hela familjen. Vi har allt från sällskapsspel och tjusig dekoration till värmande koftor och pocketböcker som bara väntar på att läsas i mellandagarna. Självklart är alla våra varor 100 procent återanvända, bra för dig och vår planet.

Nu glimmar ljusstakar och julstjärnor i fönstren. Doften av hyacint sprider sig, pepparkakorna knastrar mellan tänderna och glöggen värmer i bröstet. Kanske är det nu du på allvar börjat fundera på hur du ska visa dina nära och kära omtanke i jul?

Oavsett om du letar efter vaser från 50-talet, en pulka till dottern eller snyggaste jeansen hittar du årets julklappar hos oss.

Klappar som inbjuder till lek och gemenskap är kanske de allra bästa?

Fast att få krypa upp i favoritfåtöljen med nygammal bok är inte fel det heller.

Det bästa av allt? Du stöttar Erikshjälpens arbete mot trafficking av barn.

Men det bästa av allt är ändå att alla våra produkter är med och skapar en bättre framtid, både för vår planet och för barn över hela världen. När du handlar hos oss inför jul är du med och stöttar Erikshjälpens arbete mot trafficking av barn.

Ps: Tycker du att det är svårt att hitta den rätta julklappen i år? Du vet väl om att du kan ge bort ett presentkort från oss? Så kan mottagaren själv ge sig ut på skattjakt i någon av våra fysiska butiker eller på secondhand.se.