fbpx

Fixa sommarläsningen och picknickprylarna second hand 

Det är dags att ladda för sommarens läsning och picknickar. Och varför inte kombinera båda? Låt det vara avkopplande och lustfyllt, utan krav eller måsten. Det är bättre att det blir av än att det blir instagramperfekt.

I böckernas värld är det – även sommaren 2020 – helt obegränsat att fara kors och tvärs över jorden och träffa hur många nya personer och 70-plussare som helst. När du ska välja sommarbok, satsa på något som du verkligen känner för – inte en bok som du tycker att du borde läsa. Kanske passar en feelgoodroman, som nästan läser sig själv? Kanske känner du för spänning eller fantasy? Eller kanske längtar du efter att läsa eller läsa om någon älskad klassiker, som Vilhelm Mobergs Utvandrarna eller Toni Morrisons Älskade? Hos Erikshjälpen Second Hand hittar du romaner, biografier, deckare och massa andra böcker, nya som gamla. Och vill du inte ställa in boken i din egen bokhylla när du läst den – välkommen att lämna tillbaka den så att någon annan får dela läsglädjen.

Det är bättre att det blir av än att det blir instagramperfekt.

Visst smakar mat lite bättre ute! I Erikshjälpens butiker hittar du massa bra prylar som underlättar sommarens utemåltider. En rejäl filt eller sittunderlag lägger grunden för picknicken. Beroende på vem du är kan du behöva stormkök, minigrill, kaffetermos eller kylväska. Låt engångsgrejer bli ett minne blott och köp bestick, tallrikar och minigrill second hand. Och se till att ha en bra korg eller ryggsäck att packa i, så att det blir smidigt både att ge sig iväg och att bära mat och prylar till din picknickplats.

Läsning och picknickprylar hittar du i våra butiker och i vår e-handel secondhand.se.