fbpx

Fixa barnrummet inför höstens skolstart

Sommaren är snart förbi och det är dags att börja förbereda inför höstens skolstart, som för många kan bli en dyr historia. Men så behöver det inte vara. På secondhand.se och i våra butiker kan du hitta massor av fynd som är vänliga mot både miljö och plånbok. 

En perfekt smygstart på hösten är att inreda en plats där fantasin får flöda fritt och lusten att lära infinner sig. Med prylar från second hand kan du skapa en unik och personlig plugghörna som helt klart kommer bli den bästa platsen att vara på – och kanske kommer barnens kommande läxorna rent av kännas efterlängtade? 

Hos @pernillasinterior har en klassisk gammal skolbänk fått flytta in i barnrummet, som omedelbart sätter stilen och ger rummet en genuin känsla. Här kan dottern i lugn och ro göra kluriga läxor, pyssla och rita. Förvaringslocket hjälper även till att hålla ordning på prylarna och fungerar perfekt till att förvara skolprylar såsom miniräknare pennor, papper och andra småsaker. 

Just nu har vi fyllt på våra butiker med massor av möbler, lampor och prylar som hjälper dig att fixa en fin och funktionell plugg- och pysselhörna till barnen.  

Lycka till med letandet i våra butiker och på secondhand.se