fbpx

Dags för maskerad!

Ska du på maskerad men vet inte vad du ska klä ut dig till? Här kan du inspireras till olika karaktärer med sådant du kanske redan har hemma eller lätt kan införskaffa på second hand – och få användning av även efteråt. Bara fantasin sätter gränserna! Så dyk in i garderoben, på secondhand.se eller i din närmsta second hand-butik.

Cruella de Vil
Cruella de Vil är en klassisk karaktär i De 101 dalmatinerna. Vill du förvandlas till henne ska du satsa på svarta och vita kläder, gärna med prickar eller djurmönster, röda accessoarer och mycket smycken.

Super Mario
Super Mario känner många till från spelens värld. Här kommer du långt med hängselbyxor, röd keps och tröja, och gärna ett par vita handskar till det.

Pippi Långstrump
Vill du gå åt det mer lekfulla hållet är Pippi Långstrump karaktären för dig. Här är det färgglatt med klänning, förkläde, knästrumpor och kängor. Och glöm inte kappsäcken, då är du i hamn!

James Bond
Ytterligare en klassisk karaktär är James Bond. För att kopiera den looken kan du satsa på en svart kostym med vit skjorta och fluga, ett par snygga, svarta skor och gärna manschettknappar, varför inte med Englands flagga? Du är ju ändå hemlig agent i den brittiska underrättelsetjänsten…


Du hittar kläder, accessoarer, skor och massa andra prylar för olika tillfällen i våra butiker och på secondhand.se