fbpx

Accessoarerna som lyfter din sommarlook

Sommaren är snart här och även om dina planer för semestern kanske har fått ställas in finns det andra ljuspunkter att se fram emot. Och det är ju såklart sommargarderoben. Varför inte liva upp garderoben med secondhand-accessoarer som bara skriker att du är på hemester? Här kommer tips på några outfitförhöjare som du enkelt hittar second hand!

I Erikshjälpen Second Hands butiker hittar du massor av härliga hattar och kepsar som har det där lilla extra. Vad är exempelvis somrigare än en fin solhatt? Solhatten är perfekt för varma sommardagar och skyddar ditt ansikte mot solens allra starkaste strålar – den kan även få de flesta outfits att kännas lite roligare.

Solens strålar får oss även att vilja plocka fram de efterlängtade bågarna. I sommar är det klassiska runda bågar eller stora solbrillor med lekfulla detaljer som gäller. 

En väska som fungerar till stranden, skogspromenaden eller shoppingrundan är ett måste. En av säsongens hetaste accessoar-trend är den oversizade väskan som du enkelt kan hitta second hand.

Välkommen in att handla i våra butiker eller på secondhand.se. Hos oss hittar du massor av härliga solhattar, solglasögon, kepsar, väskor, smycken och sandaler som håller i många säsonger framöver och gör looken komplett.