fbpx

Bli värvare för Erikshjälpen!

Är du ung och vill jobba med världens viktigaste jobb? Erikshjälpen är en barnrättsorganisation som kämpar för barns rättigheter. Våra månadsgivare gör det möjligt. Du som värvare får ett meningsfullt och roligt extrajobb.

Utifrån ett barnrättsperspektiv fokuserar Erikshjälpen på barns rätt till utbildning, hälsa, trygghet och skydd. Erikshjälpen arbetar även med barn i Sverige och i katastrofsituationer. Våra faddrar och månadsgivare ger långsiktigt stöd som förändrar för både människor och samhällen. Med ditt engagemang, dina skills och din personlighet kan vi bli fler!

Att värva för Erikshjälpen är både en rolig utmaning och ett meningsfyllt extrajobb. Du får utbildning i face-to-face enligt Erikshjälpens egna utvecklade principer och värderingar. Din uppgift är inte att övertala människor att ge pengar. Din uppgift blir att erbjuda en möjlighet för de som vill ge – att ge till en nära effektiv småländsk organisation med barnen i fokus.

Engagera dig för en bättre värld!

Vi söker dig som gillar att prata med människor, inte är rädd för att ta en första kontakt, håller humöret uppe och har ett intresse av att hjälpa andra. Du är minst 20 år gammal och pratar god svenska.

Arbetstid är 5-10 timmar per tillfälle med fast timlön. Arbetet sker ofta på kvällar och helger. Platser för värvning kan vara konserter, insamlingsevent i kyrkor, konferenser och festivaler – till exempel Gullbrannafestivalen och Sweden Rock. Vid resa ingår ersättning för resa och boende.

Rekryteringen sker löpande. Skicka in din ansökan redan idag. Skriv ett enkelt personligt brev, skicka med ditt CV och se fram emot att träffa oss på vårt kontor i Huskvarna.

Det är toppen om du har:

  • Utlandserfarenhet, till exempel som volontär
  • Säljerfarenhet
  • Erfarenhet av ideellt engagemang i kyrkor och andra organisationer
  • Kunskap om Erikshjälpens arbete
  • Körkort

Skicka din ansökan till Johannes Norberg johannes.norberg@erikshjalpen.se. Märk din ansökan med ”Förändra världen”.

Erikshjälpen följer kollektivtalet mellan Idea och Unionen. Erikshjälpens lokala Unionenklubbordförande är Ola Olsson.