Gospelkonserter med Taff och Hallström

Mannen med den gyllene rösten, legendariska Russ Taff, kommer till Sverige för en gospelturné tillsammans med Peter Hallström och band.

Russ Taff har en gedigen och mycket framgångsrik karriär, både som soloartist och som sångare i klassiska The Imperials och The Gaither Vocal Band. Många har fallit för hans fantastiska sätt att sjunga och under sin långa karriär har han också skrivit ett stort antal fantastiska låtar. Flera av dem kommer han att bjuda på under konserterna i Sverige.

Till förmån för Erikshjälpens arbete i Uganda

Lägg därtill Peter Hallström som har sjungit in sig i den svenska folksjälen och som liksom Russ har en röst som berör och kommer nära. Peters personliga sånger och ärliga texter samt hans varma engagemang har gjort honom väldigt omtyckt och uppskattad.

Dessutom kompas dessa två sångare och musiker av ett både kompetent och minst sagt engagerat gäng, nämligen musikerna i FOLK!

Konserterna med Russ Taff och Peter Hallström arrangeras tillsammans med Erikshjälpen, till förmån för Erikshjälpens arbete i Uganda för barn som av olika anledningar blivit tvungna att ta sin tillflykt till gatan.

Konserter och info om biljetter:
24 augusti i Åbytorp
25 augusti i Falköping
26 augusti i Vetlanda
27 augusti i Jönköping