fbpx

Erikshjälpen Second Hand i Skövde öppnar i ny lokal

På lördag, den 7 maj, slår Erikshjälpen Second Hand Gengåvan upp portarna till den nya butiken på Lundenvägen i Skövde.

– Det känns roligt att få välkomna kunder och gåvogivare till en ny, fräsch butik, säger butikschef Kaisa Gustavsson.

Butikslokalen på Lundenvägen 6 är nybyggd och anpassad efter Erikshjälpen Second Hand Gengåvans behov och ändamål. Det är den första Erikshjälpen Second Hand-butiken i Sverige som från grunden byggts för att passa second hand-verksamheten.
– Vi har en fantastisk fastighetsägare som har tagit till sig våra önskemål i både stort och smått, säger Kaisa Gustavsson.

Sedan en tid tillbaka har den gamla butikslokalen i Kvantumhuset varit stängd. Nu pågår de sista förberedelserna inför öppnandet av den nya butiken och på lördag klockan 10.00 är det dags för invigning. Erikshjälpens generalsekreterare Daniel Grahn kommer att invigningstala, en paradorkester kommer medverka och det blir sång- och musikframträdanden i kaféet under öppningsdagen.
– Vi ser verkligen fram emot att få öppna butiken på Lundenvägen 6, säger Kaisa Gustavsson.

Erikshjälpen Second Hand Gengåvan i Skövde drivs i samarbete mellan Elimförsamlingen i Skövde, Pingstförsamlingen i Skövde, Pingstförsamlingen i Stöpen och Erikshjälpen Second Hand Butiker. Överskottet från butiken går till sociala och humanitära insatser utomlands och i Sverige.