fbpx

Erikshjälpen Barndagar – Linköping

Välkommen på en fartfylld familjefest med bilbana, uppblåsbar hinderbana och andra roliga aktiviteter för hela familjen!

Program

Lördag-söndag 10-16 (11-12 september)

Hinderbana Megatrack

Tävla bror mot syster, mormor mot barnbarn i vår 50 meter långa uppblåsbara hinderbana. Eller glid ner i elegans för hindren och visa upp vilken mästare på klättring du är.

Bilbana

Är det fortfarande några år till övningskörskylten ska upp? Inga problem i vår bilbana kan du redan nu fatta ratten och börja köra.

Strike’a’light

Vem har snabbast reaktioner i familjen? I Strike’a’light är det den som snabbast ser lampan tändas och slår till som vinner. Vem vet, kanske är det du som går hem som Mästarnas mästare?

Race Room burstolar

Inta stolen och gör dig redo för start. Via simulatorn får du pröva på att racea som om du vore en riktig Formel 1 förare. Se om du har vad som krävs för att ta kurvan med perfektion.

Missa inte heller ett besök i vår fina butik eller varför inte ta en fika i caféet. Barn bjuds på festis och korv.

Stolta samarbetspartners

 

Barndagarna är en del av Erikshjälpen ♥ Linköping, där vi annordnar konserter, barndagar, auktion och andra trevligheter runt om i Linköping mellan den 11-18 september.

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer för att anordna smittsäkra evenemang. Tänk på att hålla avstånd. Stanna hemma om du har symptom på covid-19.