Erik Tilling på ny turné för Rumäniens barn

Efter succéturnén hösten 2018 gör Erik Tilling i vår en ny Göm mig i dina vingars skugga-turné. Med sig har han sångaren Joel Börjesson.

– Det är väldigt kul att få göra detta med Erikshjälpen, det är fantastiskt att man kan hjälpa barn samtidigt som man är ute och spelar, säger Erik Tilling.

Vill du boka en konsert till din församling våren 2019? Läs mer och gör en intresseanmälan här!

Erik Tilling har under många år fångat både publik och recensenter med sina lågmälda sånger om livets ojämnheter, från djupaste sorg till innerligaste glädje. Sångerna har berört många människor och förmedlat hopp och själslig vila. Några av de mest omtyckta är ”S:t Patricks Bön”, ”Du har räddat mig” och ”Göm mig i dina vingar”. 2018 släppte han en bok där han samlat texter från sina hittills åtta album. Boken heter ”Göm mig i dina vingars skugga”, vilket också är också namnet på vårens turné. Konserterna görs till förmån för Erikshjälpens arbete i Rumänien, med att ge romska barn tillgång till skola, hälsovård och en trygg uppväxt.

Där besökarna får koppla av och hämta inspiration i det enkla, men starka budskap som sångerna förmedlar

Erik Tilling brukar ofta spela i triosättning, men i vår blir det lågmälda och avskalade duo-konserter, där besökarna får koppla av och hämta inspiration i det enkla, men starka budskap som sångerna förmedlar.

– Framför allt vill jag att publiken ska vara engagerad, jag tänker att det blir mer som en gudstjänst, säger Erik Tilling.