fbpx

Dags att nominera Sveriges Second Hand-profil 2023!

Varje år delar Erikshjälpen ut utmärkelsen Sveriges Second Hand-profil till någon som inspirerar, engagerar och bidrar till ett ökat intresse för second hand och hållbarhet. Var med och påverka – nominera den du tycker förtjänar att bli Sveriges Second Hand-profil 2023!

Med priset Sveriges Second Hand-profil vill Erikshjälpen Second Hand hylla och uppmärksamma människor och organisationer som gjort positiva avtryck när det gäller second hand och återbruk. Det kan vara någon som kommer med nya idéer, kreativa lösningar och klimatsmarta initiativ. Vinnaren blir ett föredöme och en inspiration för andra. Goda förebilder är en drivkraft för att få fler människor att leva hållbart.

Nominering öppen fram till den 8/2

Fram till den 8 februari har du möjlighet att nominera den du tycker förtjänar att vinna utmärkelsen som Sveriges Second Hand-profil 2023. Utmärkelsen tillkännages senare under året och uppmärksammas då genom en prisutdelning.

25 000 kronor till valfritt projekt

Den som utses till Sveriges Second Hand-profil vinner en statyett, ett diplom och 25 000 kronor att dela ut till något av Erikshjälpens projekt. Förra årets vinnare Isabelle McAllister, lät sin vinstsumma på 25 000 kronor gå till Erikshjälpens arbete för menshälsa och självständiga flickor.

Läs mer

Isabelle McAllister är Sveriges Second Hand Profil 2022

Nominera Sveriges Second Hand-profil 2023 (e-formulär)