Clas Vårdstedts nya album ger hopp i Tanzania

Artisten Clas Vårdstedt släpper ett nytt album och ger allt överskott till barnrättsorganisationen Erikshjälpens arbete. Lördag den 25 november ger han en releasekonsert i Vrigstad och den 26 november i Linköping.

– Jag är så glad att få dela med mig av ny musik igen! Mitt hjärta hos dig innehåller tio personliga, levda sånger, om den Gud som springer oss till mötes, om hur livet kan göra ont men att inte släppa taget utan trotsigt sjunga om hoppet i Honom, om att våga tro att i Gud kan det omöjliga bli möjligt, säger Clas Vårdstedt.

Clas Vårdstedt är artist, lovsångsledare, kompositör, producent och översättare. Han har gjort sex egna soloalbum och hans röst eller sånger hörs på närmare 45 cd-produktioner. Clas Vårdstedt har också skrivit och översatt omkring 130 sånger som sjungs runt om i Sveriges kyrkor.

Hans nya album Mitt hjärta hos dig släpps på David Media den 24 november. En skiva som kan beskrivas som upplyftande pop med livsnerv, musik som förmedlar hopp, tro och nya möjligheter till var och en som lyssnar. Musik som gör gott i dubbel bemärkelse.

Jag är djupt imponerad av allt arbete som gjorts och ständigt pågår genom Erikshjälpen

Clas Vårdstedt samarbetar med Erikshjälpen och har valt att ge allt överskott från sitt nya album till Erikshjälpens arbete för barn med funktionsnedsättning i Tanzania.
– Att ge bort allt överskott som mina musikproduktioner ger ser jag som en del av mitt missionsuppdrag. Att denna gång få göra det tillsammans med David Media, genom Erikshjälpen känns fantastiskt och en stor ära. Jag är djupt imponerad av allt arbete som gjorts och ständigt pågår genom Erikshjälpen och deras brinnande engagemang som barnrättsorganisation, säger Clas Vårdstedt.

Överskottet från Mitt hjärta hos dig kommer bland annat användas till att skapa förutsättningar för att barn med funktionsnedsättning i Tanzania ska kunna gå i förskola och skola som andra barn.

– Vi på Erikshjälpen är mycket glada och stolta över samarbetet med Clas. Det är fantastiskt att han väljer att låta sin musik göra så mycket gott, det säger en hel del om hans hjärta och passion för att hjälpa människor. Vi hoppas att det ska inspirera fler av oss att det faktiskt går att göra skillnad, säger Samuel Åhl på Erikshjälpen.

Releasekonserter Mitt hjärta hos dig
25 nov kl 19.00 Pingstkyrkan i Vrigstad
26 nov kl 18.00 Ryttargårdskyrkan i Linköping

Lyssna här på första singeln från nya albumet (Spotify).