fbpx

Secondhand.se – bästa onlinebutiken för second hand

När Baaam listar de bästa sajterna för att shoppa begagnat hamnar Erikshjälpens sajt secondhand.se i topp.
– Att rankas som nummer 1 i hårdast möjliga konkurrens med kommersiella e-handelsplatser är ett välkommet erkännande speciellt eftersom vi är en ideell second hand-aktör, säger Tomas Bjöersdorff, verkställande chef på Erikshjälpen Second Hand.

Att second hand är det nya svarta är något som Baaam slår fast. Det är trendigt, miljösmart och dessutom vänligt för plånboken. För den som vill handla begagnade prylar på nätet finns allt från enkla basplagg och köksgeråd till lyxig vintage.

Secondhand.se är ett viktigt komplement till våra drygt 60 fysiska butiker

Baaam är en multimedial plattform som är en del av Aller Media, med ambitionen att göra världen lite bättre, vackrare och härligare. För att uppmuntra till hållbar shopping tipsar Baaam sina följare om de bästa second hand-butikerna online. Där hamnar secondhand.se överst på listan. På plats två och tre finns Vestiaire Collective och Trendsales. De båda är kommersiella sajter, medan överskottet från secondhand.se går till bistånd för att ge barn och familjer runt om i världen ett bättre liv.

– I takt med att tillväxten i svensk detaljhandel i allt större grad sker på nätet är secondhand.se ett viktigt komplement till våra drygt 60 fysiska butiker. Vår ambition är att erbjuda samma höga kundupplevelse i bägge kanaler, säger Tomas Bjöersdorff.

Här kan du läsa Baaams guide till second hand-shopping online.