Erikshjälpen Second Hand på plats i MOOD-gallerian

För att inspirera till mer hållbar konsumtion har #InspoSTHLM öppnat en kreativ hub och livsstilsbutik i MOOD-gallerian. Erikshjälpen Second Hand är en av aktörerna som finns med för att sälja handplockad second hand och vintage.

Den nya livsstilsbutiken har funnits i en månad och flera ideella aktörer har tillsammans med kommersiella företag egna säljytor i butiken. Den gemensamma nämnaren för alla aktörer är att de tydligt arbetar för en mer hållbar värld. I kampen för klimatet är ensam inte stark, vi måste gå tillsammans.

Gallerian MOOD Stockholm ligger centralt i Stockholm med huvudentré i hörnet Regeringsgatan/Mäster Samuelsgatan. Erikshjälpen Second Hand kommer finnas på plats under hösten och fram till årsskiftet. Utöver att erbjuda möjligheter till mer hållbar shopping kommer #InspoSTHLM också ha event, workshops och föreläsningar. Torsdagen den 14 november från klockan 17.00 kommer Erikshjälpen Second Hand ha ett event där Kulturlabbet visar den kollektion de gjort i samarbete med Erikshjälpen.