20% rabatt under White Monday i utvalda butiker

Handla klimatsmart och tänk cirkulärkonsumtion – det vill Erikshjälpen Second Hand uppmuntra till genom att vara med på White Monday som står som motpol till den köphets och det konsumtionsbeteende som skapas med Black Friday.

Scrolla ner för att se alla butiker som är med i White Monday.

Tillsammans med White Monday vill Erikshjälpen Second Hand inspirera fler konsumenter att fråga sig ”Måste jag köpa nytt?” Många gånger är svaret nej – det man behöver kan finnas second hand eller till uthyrning.

– Det kan vara jobbigt att börja ifrågasätta sitt konsumtionsbeteende, dels för att man tvingas se svart på vitt hur man har konsumerat tidigare och dels för att man befarar att det är krångligare att konsumera hållbart. Det behöver inte vara krångligt. Däremot kan det ta lite tid och energi att ställa om. Man får börja i det lilla och inse att man inte kan ändra allt på en gång. Men alla kan göra något och vi kan hjälpas åt och inspirera varandra till ett mer hållbart sätt att leva. Tillsammans tror jag är ett nyckelord, vi behöver göra den här omställningen tillsammans, säger Tomas Bjöersdorff.

På White Monday håller drygt 20 av Erikshjälpen Second Hands butiker extraöppet mellan klockan 17 och 20, med 20% rabatt på allting.

Erikshjälpen Second Hand-butiker som deltar i White Monday-kampanjen:

Secondhand.se

Arvika

Borås

Eksjö

Helsingborg

Huskvarna

Högsbo/Västra Frölunda

Höör

Jönköping

Kristianstad

Linköping

Lund City

Lund Öresundsvägen

Motala

Rättvik

Säffle

Tomelilla

Uppsala

Vetlanda

Vimmerby

Vårby

Värnamo

Växjö