fbpx

Bli volontär hos oss

Har du tid över? Välkommen som volontär hos oss! I våra second hand-butiker finns en rad olika arbetsuppgifter och du väljer själv när och hur mycket du vill arbeta. Din tid är värdefull!

Som volontär i en av Erikshjälpen Second Hands butiker blir du en del av en härlig gemenskap, du får vara med och se människor växa och hitta en uppgift som är anpassad utifrån dina intressen. Och kanske bäst av allt, du får vara med och skapa en mer hållbar värld och en bättre framtid för barn över hela jorden.

I våra butiker behöver vi hjälp med allt från sortering och rengöring till prissättning och exponering av varor. Vi behöver kassa- och kafépersonal som gillar att sälja och ge god service och vi behöver dig som mer än gärna sätter dig bakom ratten för att hämta eller leverera möbler och andra varor.

Din tid är värdefull för oss – men förstås också för dig. Som volontär hos oss bestämmer du själv när och hur mycket du ska arbeta, tillsammans kommer vi överens om dina arbetstider. Vi utgår från dina intressen och önskemål.

Läs mer och anmäl ditt intresse här.