fbpx

Koordinator för ungt engagemang

Ungagerad är Erikshjälpens plattform för unga i hela Sverige som vill engagera sig för barns rättigheter och global hållbar utveckling. Till detta arbete söker vi nu en engagerad och driven koordinator för ungt engagemang.

Arbetsuppgifter

Som ansvarig för Erikshjälpens arbete med fokus på ungt engagemang, kommer du driva vårt arbete ”Erikshjälpen Ungagerad” framåt med extra fokus på månadsgivarformen Ung Fadder. I arbetet ingår det att rekrytera och handleda värvare som är med oss och jobbar vid olika event. Du kommer boka utställarplatser och genomföra event där vi informerar om Erikshjälpens verksamhet. Tillsammans med kollegor jobbar du också med återkoppling till givare, leder kampanjer för att få nå nya givare samt arbetar strategiskt att utveckla verksamheten. Du kommer även arbeta med att inspirera till och tar vara på ungas engagemang på olika vis, genom exempelvis besök på skolor.

Vem söker vi?

Vi söker dig som tycker om att jobba med event, gillar att möta människor och som brinner för barns rättigheter. Du har erfarenhet av att jobba med unga och deras engagemang men också av ideell verksamhet och ledarskap. Du har någon typ av eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som Erikshjälpen bedömer likvärdig, exempelvis inom projektledning, ledarskap, event, kommunikation, insamlingsarbete, mänskliga rättigheter eller internationellt/socialt arbete. Du är van att leda och koordinera projekt och du delar vår kristna värdegrund. Utlandserfarenhet är meriterande.

Som person är du driven, social och utåtriktad. Du är duktig på att nätverka och bygga relationer. Du är även bra på att samordna, koordinera och planera, är ansvarfull och självgående. I din roll som koordinator är du också en lagspelare i ett team där vi visionerar och tillsammans utvecklar verksamheten.

Du har körkort och kan uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Som anställd hos oss erbjuder vi dig att vara del i en verksamhet som står upp för barns rättigheter i Sverige och i världen. Vi ser positivt på mångfald ur alla aspekter och välkomnar sökande med varierande erfarenhet och bakgrund.
Som anställd hos oss kommer du att göra skillnad!

Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 2 april till: ansokan@erikshjalpen.se

Märk ansökan med ”Koordinator Ungagerad”.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och regleras med 6 månaders provanställning.

Placeringsort Huskvarna, eller enligt överenskommelse. Du behöver regelbundet närvara på vårt kontor i Huskvarna, men delar av arbetet kan ske på distans. Resor samt helg- och kvällsarbete förekommer i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Ekeroth, enhetschef för teamet för företag och event, jonas.ekeroth@erikshjalpen.se eller 076-548 60 32.

Erikshjälpen är en barnrättsorganisation med en ideell second hand-verksamhet. Tillsammans har vi en gemensam vision; En förändrad värld där barns drömmar får liv. Lokalt och globalt arbetar vi för att stärka och hjälpa barn. Överskottet från second hand-verksamheten bidrar, tillsammans med generösa gåvor, till att möjliggöra våra insatser för att barn ska få gå i skolan, må bra och vara trygga. Arbetsträningen i våra second hand-butiker föder också framtidstro för barn med föräldrar som står utanför arbetsmarknaden och den cirkulära försäljningen ger klimathopp för kommande generationer. Erikshjälpen finns för barnen. Och världen de drömmer om.