fbpx

Enhetschef till Erikshjälpens marknadsenhet

Erikshjälpen har fördubblat sin verksamhet under de senaste fem åren. Med ett starkt varumärke vill vi nu ta nästa steg för tillväxt och utveckling med fokus på kommunikation och insamling. Vi söker därför en enhetschef till Kommunikations- och Insamlingsavdelningen, för att ansvara för enheten Marknad och Innehåll.

Avdelningen är uppdelad i tre enheter. Enhetschefen för Marknad och Innehåll arbetar tillsammans med enhetscheferna för Givarrelationer och Event och Företag, och rapporterar till Kommunikations- och insamlingschefen. Placeringsorten för tjänsten är Huskvarna.Uppdraget omfattar att leda enhetens verksamhet med personalansvar för 10–12 personer som arbetar med marknadsföring, textproduktion/copy, foto och video, webb, sociala medier, grafisk formgivning samt press och media.

Arbetsuppgifter:

  • Ansvara för enhetens verksamhet, budget, arbetsmiljö och personal.
  • Leda och fördela arbetet inom din enhet.
  • Arbeta med verksamhetsutveckling och kvalitetsförbättringar inom din enhet.
  • Utveckla och förankra Erikshjälpens strategier och mål inom ansvarsområdet.

Vem söker vi?

  • Du har en akademisk examen, annan relevant utbildning eller motsvarande förvärvad erfarenhet.
  • Du har relevant kunskap om och erfarenhet av marknadsföring och/eller insamling.
  • Du har erfarenhet av att leda medarbetare.
  • Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och inlyssnande.
  • Du har en god kommunikativ förmåga och kan delegera.
  • Du delar Erikshjälpens grundläggande värderingar.

Meriterande

Erfarenhet av arbete i ideell sektor/civilsamhället.

Kunskap om/erfarenhet av internationellt bistånd och/eller socialt arbete i Sverige.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig

Här erbjuds du en arbetsplats med starka gemensamma värderingar och tydliga mål och strategier. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 procent och regleras med sex månaders provanställning. Vi kommer att behöva dig på plats på huvudkontoret i Huskvarna varje vecka, men visst arbete på distans är också möjligt. Som anställd hos oss blir du en del i en verksamhet som står upp för barns rättigheter i Sverige och i världen. Vi ser positivt på mångfald ur alla aspekter och välkomnar sökande med varierande erfarenhet och bakgrund.

Som medarbetare i Erikshjälpen kommer du att göra skillnad!

Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast 4 december till: ansokan@erikshjalpen.se. Märk ansökan med Enhetschef Marknad och Innehåll.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Helena Lind, helena.lind@erikshjalpen.se.


Erikshjälpen är en barnrättsorganisation med en ideell second hand-verksamhet. Tillsammans har vi en gemensam vision; En förändrad värld där barns drömmar får liv. Lokalt och globalt arbetar vi för att stärka och hjälpa barn. Överskottet från second hand-verksamheten bidrar, tillsammans med generösa gåvor, till att möjliggöra våra insatser för att barn ska få gå i skolan, må bra och vara trygga. Arbetsträningen i våra second hand-butiker föder också framtidstro för barn med föräldrar som står utanför arbetsmarknaden och den cirkulära försäljningen ger klimathopp för kommande generationer. Erikshjälpen finns för barnen. Och världen de drömmer om.