fbpx

Arbetsledare med ansvar över pack- och lagerlogistik till E-handeln Borås

Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar?

Vi söker nu en Arbetsledare med ansvar över pack- och lagerlogistik till vår E-handel i Borås

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att tillsammans med övriga medarbetare bidra till verksamhetens utveckling. Du kommer aktivt att leda och delta i det dagliga arbetet i vår e-handelsproduktion. Du fungerar som arbetsledare för anställda, frivilligarbetare och personer som utför arbetsprövning, aktiviteter eller annan sysselsättning via myndigheter. I dina arbetsuppgifter ingår att handleda våra medarbetare när det gäller lagerläggning, orderplock och paketering av e-handelsordrar utifrån uppsatta riktlinjer och arbetssätt. Du är även delaktig i förbättringsarbete relaterat till riktlinjer. Du stöttar medarbetare med prioriteringar i sitt arbete för att nå uppsatta måltal. Du handleder medarbetare i praktik och följer upp deras individuella mål. Du ingår i arbetsledningen och styrgruppen för secondhand.se. Du rapporterar till e-handelschef.

Vem söker vi?

Du är en naturlig ledare och har en positiv attityd, tar ansvar och är organiserad. Du verkar för helheten utifrån uppsatta mål, för att utveckla och driva verksamheten framåt. Du har erfarenhet av att handleda människor utifrån deras egna förutsättningar, är lyhörd och har en god social och kommunikativ förmåga. Du har en god förmåga att utveckla, motivera och leda människor utifrån deras egna förutsättningar.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbetsleda, stötta och motivera medarbetare. Arbetslivserfarenhet inom pack- och lagerlogistik eller eftergymnasial utbildning inom området är ett krav. Du behärskar det svenska språket och kan formulera dig klart och tydligt i tal och skrift. Du har ett brinnande intresse för bistånds- och secondhandarbete. Du delar vår kristna värdegrund.

Vi erbjuder dig

Som anställd hos oss erbjuder vi dig att vara en del i en verksamhet som genererar medel till sociala och humanitära insatser via Erikshjälpens samt samarbetspartners biståndskanaler. Förutom ekonomiska förutsättningar, skapar Erikshjälpen Second Hand också miljömässiga förutsättningar för att förändra världen. Genom att främja och utveckla återanvändning av begagnade varor, får du vara med och bidra till en miljömässigt hållbar utveckling och ett mer effektivt utnyttjande av jordens resurser. Du blir också del i en bred social gemenskap, då Erikshjälpen Second Hands butiker ger meningsfull sysselsättning för anställda, volontärer, praktikanter och medarbetare som placeras från arbetsförmedling eller andra aktörer.

Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 9 oktober 2022 till: ansokan@erikshjalpen.se

Märk ansökan med ”Arbetsledare E-handel”

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och regleras med 6 månaders provanställning.
Placeringsort Borås.

Besök också vår e-handel på www.secondhand.se

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta tillförordnad E-handelschef Martin Borgvall på martin.borgvall@erikshjalpen.se


Erikshjälpen är en barnrättsorganisation med en ideell second hand-verksamhet. Tillsammans har vi en gemensam vision; En förändrad värld där barns drömmar får liv. Lokalt och globalt arbetar vi för att stärka och hjälpa barn. Överskottet från second hand-verksamheten bidrar, tillsammans med generösa gåvor, till att möjliggöra våra insatser för att barn ska få gå i skolan, må bra och vara trygga. Arbetsträningen i våra second hand-butiker föder också framtidstro för barn med föräldrar som står utanför arbetsmarknaden och den cirkulära försäljningen ger klimathopp för kommande generationer. Erikshjälpen finns för barnen. Och världen de drömmer om.