fbpx

Arbetsledare i Göteborg City

Vill du ha ett spännande arbete inom en secondhandverksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar?

Vi söker nu en Arbetsledare på 75% till vår citybutik i Göteborg

Arbetsuppgifter

I vår moderna butik på Rosenlundsgatan mitt i Göteborg ser vi fram emot att välkomna
en andra arbetsledare som tillsammans med oss vill utveckla vår second-handverksamhet. Som arbetsledare är du operativt delaktig i den dagliga driften och leder delar av arbetet i butik, beredning, lager, gåvomottagning och kafé.

Våra medarbetare består av en härlig mix av människor som kommer till oss för sysselsättning, volontärsarbete, arbetsprövning, språkträning eller andra insatser via olika myndigheter; arbetsförmedling, skola m.fl. Alla medarbetare har olika bakgrund och behov men med samma önskan om personlig utveckling och ett mer självständigt liv. Som arbetsledare har du en bred roll när det kommer till att anpassa arbetet efter medarbetarnas förutsättningar, utan att tumma på verksamhetens prioriteringar och försäljningsmässiga mål.

Du planerar dagen, veckan och månaden tillsammans med butikschef och arbetsledare. Introducerar nya medarbetare, praktikanter och volontärer, instruerar, guidar och följer upp såväl arbetsmoment som försäljningssiffror. Vidare ansvarar du för att hålla kontinuerlig kontakt med handläggare och myndigheter samt hålla löpande och coachande uppföljningssamtal med medarbetare och dess nätverk. Som arbetsledare deltar du dagligen i det operativa arbetet. Du rapporterar till butikschefen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är positiv, har en god förmåga att leda människor och hög arbetsmoral. Du trivs med ansvar, är flexibel, handlingskraftig, orädd och trygg i dig själv. Du behöver gilla utmaningar och kunna växla mellan att vara strukturerad och lösa oförutsedda situationer. Vi lägger stor vikt vid din sociala och kommunikativa förmåga. Du delar vår kristna värdegrund.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbetsleda, stötta och motivera medarbetare, gärna med särskilda behov. Eftergymnasial utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig är ett krav. Tidigare arbete i butiksverksamhet och/eller kafé är meriterande. Har du ett öga för det visuella är det ett stort plus. Du har ett brinnande intresse för bistånds- och secondhandarbete och delar vår värdegrund där allas lika värde står i fokus. Du älskar att ha kul och sprida glädje på jobbet!

Vi erbjuder dig

Som anställd hos oss erbjuder vi dig att vara en del i en verksamhet som genererar medel till sociala och humanitära insatser via Erikshjälpens samt samarbetspartners biståndskanaler. Förutom ekonomiska förutsättningar, skapar Erikshjälpen Second Hand också miljömässiga förutsättningar för att förändra världen. Genom att främja och utveckla återanvändning av begagnade varor, får du vara med och bidra till en miljömässigt hållbar utveckling och ett mer effektivt utnyttjande av jordens resurser. Du blir också del i en bred social gemenskap, då Erikshjälpen Second Hands butiker ger meningsfull sysselsättning för anställda, volontärer, praktikanter och medarbetare som placeras från arbetsförmedling eller andra aktörer.

Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 14 december till: ansokan@erikshjalpen.se

Märk ansökan med ”Arbetsledare Göteborg”.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75 % och regleras med 6 månaders provanställning.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef Louise Svensson louise.svensson@erikshjalpen.se


Erikshjälpen är en barnrättsorganisation med en ideell second hand-verksamhet. Tillsammans har vi en gemensam vision; En förändrad värld där barns drömmar får liv. Lokalt och globalt arbetar vi för att stärka och hjälpa barn. Överskottet från second hand-verksamheten bidrar, tillsammans med generösa gåvor, till att möjliggöra våra insatser för att barn ska få gå i skolan, må bra och vara trygga. Arbetsträningen i våra second hand-butiker föder också framtidstro för barn med föräldrar som står utanför arbetsmarknaden och den cirkulära försäljningen ger klimathopp för kommande generationer. Erikshjälpen finns för barnen. Och världen de drömmer om.