Starta en insamling

Att starta en egen insamling för barns rättigheter är ett roligt och engagerande sätt att bidra. Gör det till födelsedagen, bröllopet, dopet, scoutlägret, studenten eller bara för att du vill hjälpa.

Du kan starta en egen insamling enkelt via Facebook eller Instagram.

Insamling via Facebook

Gå till Facebook-sidan för egen insamling.

Din återkoppling sker direkt via Facebook, där du ser summa och hälsningar i realtid och kan tacka, heja på och kommentera gåvor som kommer in till din insamling.

Insamling via Instagram 

När du skapar en story i Instagram så kan du välja att lägga till en insamling, där du även hittar Quiz och annat. Välj Erikshjälpen som mottagare av din insamling och du är igång!

När din insamling är klar är vi tacksamma om du vill meddela oss ditt namn och det belopp som insamlingen gav, då detta inte särskiljs i redovisningen från Facebook. Du får också gärna lämna kvar insamlingen som en inspiration till andra.

Pengarna kommer direkt via Facebook till Erikshjälpen och används till hela vårt viktiga arbete för barns rätt till utbildning, hälsa, trygghet och skydd.

Vad vill du samla in till?

Här kan du läsa mer om olika ändamål. Det är också här dina vänner och bekanta kan bidra till din insamling, om de vill ge via vår hemsida.