En helkväll med Britta Hermansson & Jonas Helgesson, Eksjö

Hon trodde länge att hon var en ersättning för sin bror som drunknade mindre än ett år innan hon föddes.

Sorgen över att leva istället för någon annan höll på suga ut all glädje ur hennes liv. Men hon ville annorlunda…

Han började sitt liv med ett fyrtio minuter långt andningsstillestånd. När han började andas var han allvarligt CP-skadad och dömd på förhand till en av Hjälpmedelscentralens stammisar. Men han ville annorlunda…

Välkommen till en gripande helkväll fylld av mycket humor och värme. En kväll om modet att sträcka sig vidare, leta upp hoppet och våga finnas till. En kväll för alla som behöver en injektion av hopp och tro på livet och framtiden.

Britta Hermansson är pastor och författare. Hon driver den populära poden Brittas vardagsrum och medverkar utifrån sin senaste bok De vi ville bli.

Jonas Helgesson är föreläsare, ståuppare och författare till bl a boken ”Grabben i kuvösen bredvid”. Han medverkar utifrån sin senaste bok ”Det är i alla fall tur att vi inte är döda”.

Denna kväll görs tillsammans med barnrättsorganisationen Erikshjälpen. Under kvällen kommer det finnas möjlighet att ge till förmån för ett projekt i Belarus där man hjälper barn med olika funktionsnedsättningar att kunna leva ett självständigt liv.

Fri entré

 

Fotografering, film- och ljudupptagning kan ske vid eventet. Materialet kan komma att användas i samband med Erikshjälpens kommunikation och marknadsföring. Om du inte vill synas i dessa sammanhang kontakta fotografen på plats eller mejla info@erikshjalpen.se.